dissabte, 23 d’abril del 2016

Atenció¡! Última Hora: El mai vist! Ple urgent-ultra-progrecomunista-super-mega-extraordinari important a Sils!

Dijous, 28 d'abril de 2016, 19.30 hores. Us anticipem una aproximació a l'ordre del dia i, a més, al desenvolupament i algunes intervencions que ens constaran més de 3.000 € que cobraran els polítics i polítiques de Sils, de Vallcanera i d'Aluminis La Selva, S.L.

El ROM, tot i haver estat aprovat, no aconsegueix fer callar les crítiques contra les pràctiques habituals dels POUM-Rovira-Nogué-Capdevila's boys



Al vídeo, a partir del minut 1:00 podeu veure una lliure interpretació artística del Nogué parlant de la pujada de l'aigua i el concepte del perdó catòlic. A Sils, però l'aigua  és més d'un 80 %  més cara que a Vidreres.

Al minut, 1:53, podeu veure també una lliure interpretació dels fails del Miralles sobre els usos del sòl comercial o botiguers de la nyap-parcel·la, interpretant erròniament les sentències del Nyap perquè seu el cul a la cadira del govern. Recordeu que és un comunista de Xalet unifamiliar. Ferm defensor de la disciplina de les obligacions dels propietaris (!) privats d'aquella propietat (!) que els capitalistes anomenem gossos.

Atès que no existeix cap punt sobre el tema del Nyap ni la compra del local per la biblioteca no es preveu l'assistència entre el públic de l'ex-promotor i ex-alcalde Joaquim Rovira Planas.

Novament, el tinent d'alcalde de Miralles, amb la superioritat moral que li dóna autoproclamar-se secretari del psuc(Viu) -atès que el PSUC real es va integrar a Iniciativa per Catalunya- ens intentarà ensenyar amb la seva gràcia federal espanyolista que els plens ara amb el ROM en realitat són així, equivocats i equivocades meves:




Els diferents blocs, però, de la vila ho veuen i il·lustren, així:



A Xove, tot i no entendre gaire el català, flipen. L'endemà Sils continuarà sense Estelada i la Llacuna lliurà com "La Laguna" i l'Aigua continuarà sent un 80 % més cara que a Vidreres. on governa un Convergent amb més suport del que han tingut mai el Miralles, el Juli i el Nogué.