diumenge, 30 de març del 2008

Ha guanyat Vallcanera: L'Arnau ja és president.

Tot i que en Nogué ha parlat en favor de la candidatura de la Virgínia, presidit l'assemblea i imposat l'ordre del dia de la "ex-junta": majoria absoluta per l'Arnau Torres amb un 58 % dels coeficients de participació que han votat.

Gràcies Arnau des del bloc, des dels quatre mosqueters i les mosqueteres i des de tota la urbanització. Un cop més lamentar l'actuació partidista de l'alcalde creant confusió i desinformació entre els veïns i les veïnes de Vallcanera i Sils.




La Junta Directiva Liquidadora actual de Vallcanera Parc:

President: Arnau Torres Sacristan, Vice-president 1r: José Manuel Solà Martos, Vice-president 2n. :Vicente Torrillas Pintados, Secretari: Agustí Planadevall i Palamada, Vice-secretari: Francisco Rodríguez Alors, Tresorer: Antonio Moreno Leivar, Vocal: Alicia Solà Luque, Vocal: Noemí Jiménez Jiménez, Vocal: Bernabé Ortega García, Vocal: José García Polonio, Vocal: Montserrat Arias, Vocal: Diego Alfredo Teruel, Vocal: José Luís Carol Rodríguez, Vocal: Enrique Nievas Rodríguez, Vocal: Isabel Cortés Ramírez, Vocal: Antonio Ruiz Higueras, Vocal: Matilde Lara Sevilla.

Més informació: Els Cartells de la campanya a internet de la Plataforma ProSils.

L'estranya versió Virginia :-o

Cançó per a una ex-presidenta en funcions i la seva minsa colla, advocat inclòs

Indecís o indecisa? escolta en Nogué.

Veïns i veïnes de Vallcanera mostren el seu rebuig a que en Nogué o en Cot intentin presidir l'assemblea del 30-M

Proposta de recepció de la urbanització presentada per ICV i votada favorablement per CiU i AMS (IdS també va votar a favor per no perdre la votació i ara ens vol convertir en una junta de conservació voluntària)

.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo del Nogué en la asamblea no tiene nombre. Debería dimitir.

Anònim ha dit...

Ahora que se le ha acabado la sopa boba al camello y a la novia, habrá que vigilarlo de cerca.. a la primera que se le vuelva a ver pastando, haced una llamada o enviar un e-mail a un amiguete mío, que él se encarga.

Anònim ha dit...

Y enhorabuena Arnau, hacía falta una plataforma ProSils como el agua de Mayo.

Anònim ha dit...

La batukera amenaza por segunda vez a una miembro de la nueva junta mañana sera denunciada por calumnias y difamaciones.

Anònim ha dit...

Esta tia esta tocada del ala toma cosas raras no saben perder.

Anònim ha dit...

Maña se publicaran todos los nombres de las personas que no han pagado, ni la butifarada ni los anuncios de las fiesta Mayor del 2007 entre ellos Miquel Pujas el que se presentaba de Vice-Presidente 70€ su ex-suegra 35€ y otro miembro de la junta de la Virginia, 220€ de la butifarada. mañana se daran todos los nombres y serán publicados para que los parcelista sepan quienes son.

LNC ha dit...

Mireu de posar una mica de pau i ordre, nosaltres Sí sabem guanyar i governar bé per tot Vallcanera, acabant amb discurs bpns i bones i dolents i dolentes. Com demà farem a Sils, fent fora en Nogué.

LNC ha dit...

Això sí, de part del Jordi, el meu amic: QUATRE MERDES PER LA VIRGINIA, LA SARA, LA FUNES I EL CAMELL. :-))))

Anònim ha dit...

Es lo mejor, dejarles pasar su semana de rabieta. Es duro. Se les ha acabado la sopa boba, ir de salvadores de Vallcanera, mientras cobraban nóminas, facturaban obras, tenían abogado gratis para sus cosas sobrepagandolo la entidad, etc.. a la que encuentren un empleo de verdad, se les pasará. Muerto el perro se acabó la rabia. Ahora a estar al tanto del Nogué que irá de pelota con el Arnau y lo querrá torear asistido por algún pegatina de turno.

Anònim ha dit...

ULTIMA HORA

ESTA TARDE A LAS 15 HORAS

SE DARAN LOS NOMBRES

DE LAS EMPRESAS QUE NO HAN PAGADO EL ANUNCIO DEL LIBRO DE FIESTAS

Y LA BUTIFARRADA DEL AÑO 2007

TAMBIEN SE HARA PUBLICO EN UNA HOJA INFORMATIVA

PARA TODOS LOS VECINOS DE VALLCANERA PARK.

Anònim ha dit...

Habría que llevar a juicio a toda esta gente de la anterior "junta" y que devuelvan lo que han malgastado empezando por el abogado y acabando por los recursos mal resuletos del Ayuntamiento.

Batukera, a ver si aprendemos a perder !!!