diumenge, 23 de març del 2008

ProSils i Llei Vs. Virgina o d'on ve la idea del conveni que volen colar

Disposició Final Quarta de la Llei d'urbanisme 1/2005

Autorització per a regular l'obligació de conservació de la urbanització, el règim de les entitats urbanístiques col·laboradores i l'estatut urbanístic de les urbanitzacions privades i dels complexos immobiliaris privats
1. S'autoritza el Govern per a regular per decret les condicions, els requisits i els terminis sota el compliment dels quals el planejament urbanístic pot imposar a les persones propietàries l'obligació de conservar les obres i les instal·lacions d'urbanització executades, més enllà de la recepció definitiva d'aquestes per l'administració o, si s'escau, per a determinar-la directament, per a tot el territori de Catalunya o per a una part d'aquest. Mentre no s'aprovi la dita regulació, el planejament pot establir aquesta obligació, per raons justificades de desproporció entre els costos i els tributs, fins que l'àmbit arribi a tenir consolidada l'edificació en dues terceres parts i, en qualsevol cas, com a màxim durant cinc anys a partir de la recepció, total o parcial, de les obres d'urbanització.



El que ens volen colar:

Article 202 del Reglament (305/2006) de la LLei d'Urbanisme (el reglament és de menor rang normatiu en la jerarquia de l'ordenament jurídic,que la llei, a la que mai pot contradir)


Article 202
Supòsits d’assumpció voluntària del deure de conservació de les obres d’urbanització
202.1 Si el planejament urbanístic no estableix l’obligació de les persones propietàries de conservar les obres d’urbanització, la constitució de les juntes de conservació exigeix, prèviament o simultània, l’atorgament d’un conveni amb l’ajuntament.
202.2 El conveni ha d’establir les funcions de la junta de conservació, el termini de vigència i les condicions de lliurament a l’ajuntament, al venciment del termini, de les obres, instal·lacions i serveis, que han constituït l’objecte dels deures de conservació, a més dels altres aspectes que es considerin adients. El conveni s’ha de sotmetre a la publicitat que correspon als estatuts de la junta de conservació projectada.
202.3 El deure de conservació només l’assumeixen les persones propietàries que s’incorporin a la junta de conservació que es constitueixi.

.
Us recordeu la insistència equivocada als acords a la contesta als recursos a dir que avui eren una junta de conservació?
.
Només cap preguntar-se: Sr. Nogué, vostè coneixia aquestes normes o s'ha deixat malassessorar ? en aquest cas, per qui? l'han enganyat o ens ha volgut enganyar?
Expliquin-s'ho !
.
.