divendres, 7 de març del 2008

El perquè de tot plegat: El Sils que Projecten IDS, l'alcalde i els tècnics.


Tot el perímetre encerclat, des de l'estació a Mallorquines, darrera de l'Església i fins el pont per sobre de l'autopista, serà edificat, incloent edificacions plurifamiliars al nou POUM.

Actors impulsors: El secretari i l'arquitecte municipal, l'alcalde i la resta de Junta de Govern Local de Sils i el grup polític IdS.


Mètode: Aprovar Juntes de Compensació abans de la presentació del nou POUM per tal de considerar el procés com imparable i que millora i ve arreclar aquestes errades passades, que s'estan aprovant ara.


Estratègia: Govern en solitari, cap altra grup l'acceptaria, i defensa del tècnics municipals. Promesa d'obres mitjançant el PSUOC, que s'aniran endarrerint al centre de Sils.


Enfrontament polític: Mantenir crsipació amb els grups de l'oposició que demanen informació, crispar el veïnat de Vallcanera i generar focus de tensió a altres indrets del municipi. Desprestigi de persones, grups, blocs i institucions contràries a les seves actuacions.


Objectiu Final: Creixement urbanític més gran que l'anterior POUM, amb poca participació ciutadana, i rebre població de municipis governats pel PSC.

.

Debilitat del Pla: Els silencs i le silenques encara estem a temps d'aturar-lo i allunyament polític entre en Joan Cot i en Nogué.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Nos han salido unos panolis muy listillos panolis=IDS-PSC-PSOE

Anònim ha dit...

Menuda pandilla estos de IDS

Anònim ha dit...

Es posible que el aclade de ahora tenga terrenos ahí?

Anònim ha dit...

Pues claro que tiene terrenos por ahí. Concretamente cerca de la discoteca Mil·lennium

Anònim ha dit...

Doncs resulta que era cert!