dijous, 6 de març del 2008

Sergi Garcia Mecinas de Sils



Us presento la versió #ThugLife del Sergi Garcia Mecinas. Vingut des del Prat de Llobregat de camí a Les Comes. va ser el número tres per Sils d'ERC a les darreres eleccions municipals. tot i que repassant el seu twitter sembla més interessat en la política espanyola, que no pas en el moment que viu Catalunya. És un dels quatre únics membres que queden actualment a ERC Sils que tenen el poble sense l'Estelada.

També és el responsable d'anomenar Visc Ondat al Vescomtat de Cabrera. Membre potencial de la futura Taula Industrial de Sils. Gestiona la Pàgina Facebook del Partit ERC a Sils on es dedica a atacar a independentistes, especialment als regidors independentistes que no són de la seva família.

Podemita espanyolista en tot menys en la defensa de l'estructura familiar de cultura catòlica, el que el manté a ERC, després de la fugida generalitzada que ha deixat en quadre el partit a Sils.

Defensor del Nyap de Sils, l'enderrocament del Mànix i els plens extraordinaris a l'Ajuntament va provar fortuna com a youtuber aconseguint entre 8 visites i 20 visites;  actualment aspira ser membre d'Anonymous, però no troba la web amb el formulari de l'alta. #EtFelicitoFill