divendres, 3 de juliol del 2009

"Exposició pública" de l'informe i plànols del POUM amagat segons versió enganxina

Comentari extret d'un peticionari de la documentació completa del POUM:

J.P.

Si vas a l’ajuntament, en horari d’oficina, a consultar el nou POUM només et mostren els plànols, els mateixos que heu publicat a Internet. Hi ha directrius de només mostrar informació gràfica. Si vols conèixer les modificacions que s’han fet en determinat sector, has de demanar dia i hora, i t’explicaran més coses, no sé quines. Les modificacions són producte o de les al·legacions fetes pels particulars o bé són iniciativa de l’equip redactor.

Suposant que hi hagi un nou Informe redactat per l’equip redactor del POUM, aquest informe no és públic, no té l’ensenyen.

Diuen que no hi ha nova normativa, ni nou articulat perquè ara estem en període d’al·legacions o simplement s’allargat fins al 31 de juliol l’anterior període d’informació pública.

Un cop resoltes les al·legacions l’equip redactor redactarà una nova normativa, un nou articulat, que es lliurarà als grups polítics municipals. Més tard, el ple municipal aprovaria, provisionalment, el POUM modificat. El POUM passaria a Urbanisme de la Generalitat; posteriorment tornaria a informació pública, més al·legacions … i finalment seria aprovat definitivament.

Això és el que m’han dit.


Extracte de l'edicte signat per l'acalde:

Primer.- Sotmetre a informació pública fins el 31 de juliol de 2009 l’informe elaborat per l’equip redactor del Pla Ordenació Urbanística Municipal i documentació gràfica actualitzada. Durant aquest termini els interessats poden presentar al·legacions i suggeriments que seran resolts en l’aprovació provisional.


Font: Comentari a Sils, com més serem... (comenteu allà)


P.D: Les parcel.les de l'alcalde i de la família de l'anterior regidor d'urbanisme són conegudes com els POUMS calents del POUM però el secretisme de l'ajuntamenet encara no permet fet cap valoració del sopista "pilotaç immobiliari" del dos personatges, mentre CiU intenta donar lliçons de moralitat a regidors expulsats sota l'autoritarisme del primer.

.

Més informació: Les parcel.les de l'alcalde: entre A2 i A3 en sòl urbà no consolidat

.