dimecres, 29 de juliol del 2009

Reclamen més partcipació i menys sectarisme a la Festa major de Vallcanera de 2009


La festa major de Vallcanera no serà unitària. L'Associació santa Eulàlia de Vallcanera noe stà comptant amb cap altre associació ni grup de veïns i veïnes per tirar endavant les activitats, i es preveu que la participació sigui força inferior a la de passades edicions.

Tradicionalment la festa ha estat un important punt de trobada de famílies i mainada per compartir unes estones de lleure i entreteniment.

l'Associació Santa Eulàlia, però ha volgut monopolitzar aquest any el disseny i les veus crítiques augmenten dia rera dia, informen fonts del Bloc i es critica especialment el preus de determinades actitivitats.

Sense entrar en polèmiques des del Bloc reclamen obrir la participació i tornar a gaudir d'unes festes de tots i totes i per a tots i totes.. i a passar-ho bé un any més!
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A esto le llaman Sopar de Germano Vallcanera 2009

Que vergüenza niños y niñas hasta los 12 años 12. €

Por un menú que da pena que se compone de

Macarrones de noche.
¼ de Pollo.
Pan agua y refresco
Helado o cacaolat

Precio 12. € 1996.63 PST

Adultos
Ensalada Mixta Fideuá
Pan agua y vino
Una copa de Cava
Café
Precio 16. € 2662.18 PST

A esto se le tendría que llamar el Timo del Germano

Verdaderamente por cuanto sale este menú quien lo ha inflado.

No será que el intermediario se lleva más de 2. € .Por comensal

El intermediario no será el dueño de algún Bar de Vallcanera Park.

Para algunos de la Comisión de Fiesta la Cena sera gratis ya que otros se la pagarán.

Anònim ha dit...

Vecinos y vecinas de Vallcanera Park, os teneis que dar cuenta de quienes son estos y estas que estan montandole la Fiesta tanto al Alcalde como al Teniente de Alcalde, estos que os han engañado durante dos años los cuales os querian volver haceros pagar las Obras que ya se habian pagado, Otras como utilizan lo que era la antigua Entidad para seguir haciendo actividades y llenarse el bolsillo, lo mismo que hacian antes.

Anònim ha dit...

despues de luchar por pertenecer a sils porque nosotros mismos nos desviculamos y hacemos una fiesta mayor si el municipio tiene la suya en septiembre