dijous, 16 de juliol del 2009

El que el nou regidor d'urbanisme i alcalde, Sr. Martí Nogué, no vol respondre amagant el POUM ?


- 23 al•legacions que en el juny 2007 es desestimaven íntegrament, el juny del 2009 s'estimen parcialment : (a la instància presentada es relacionen totes i cadascuna d'aquestes al·legacions)

- 12 al•legacions tenen modificacions en les seves estimacions actuals respecte a les anteriors :(a la instància presentada es relacionen totes i cadascuna d'aquestes al·legacions)

- 49 al•legacions es responen dient que s'estimen parcialment, però no queda clar quina és la part que si, i la part que no s'estima : (a la instància presentada es relacionen totes i cadascuna d'aquestes al·legacions)

Extracte de la instància presentada per grup municpal d'ICV



I les qüestions, clares i senzilles: Sr. Alcalde va al.legar vostè a l'anterior POUM, en quin sentit? com ha quedat ara l'edificabilitat a les seves propietats? És aquest el motiu pel que no es publica el document “NORMES URBANÍSTIQUES DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL” del 2009 ? Ha variat alguna cosa al sol.lar del Nyap amb aquestes normes? Per què no es publica el document al web municipal ? És aquest el seu concepte de l'interès general? Què en sap de la Llei d'Urbanisme que reiteradament manifesta no conèixer? Creu que és el millor regidor d'ubanisme en aquestes circumstàncies? Creu que ha de dimitir com alcalde perquè els seus interessos personals poden ser contraris a l'interès general del poble? Aquest era el seu canvi? Per què no ho va explicar així? Tornarà a obligar a la polícia pel expulsar de sala plens a representats electes si pregunten sobre aquest tema concret del POUM? Tornarà a permetre que sota la seva presidència a ple i mentre voste organitza un escàndol el seu company i promotor immbiliari Joan Cot amenaci altres regidors? Té vostè un pacte amb Convergència per tal de continuar el seu urbanisme i mantiner-se a la cadira?


.



.