dilluns, 27 de juliol del 2009

Moviments interns a IDS-PSC de Sils per fer plegar al Nogué i el Cot després de la moció de censura

L'encara alcalde de Sils, Martí Nogué (PSC)

Fonts del Bloc dignes de la nostra solvència informen que la moció de censura que ha anunciat l'oposició ha caigut com a gerra d'aigua freda dins d'IDS-PSC de Sils.

Un important sector d'aquesta organització aposta per una important renovació interna de cara a les properes eleccions municipals que seran a la primavera del 2011.
La voluntat del ben aviat cap de l'oposició, Martí Nogué, i el seu segon, el promotor immobiliari en sòl no urbanitzable, Joan Cot; és la continuar encapçalant la candidatura i vincular-la clarament al PSC-PSOE.

Altres sectors demanen que es retirin, bé ara, bé al 2011 i deixin pas a un candidat que tindria com a candidat a l'alcaldia en Narcís Figueras, seguida de l'Anna Suñé i en tercer lloc un veí de Vallcanera de nom Isidro Malaver al que darrerament s'ha vist fent campanya pro-Nogué a la urbanització, aquest segon grup seria partidari de mantenir la marca IdS.

El destí dels altres dos regidors que quedaran a l'oposició, és desconegut.

La situació està molt dividida fins el punt que IDS ha estat incapaç d'articular una resposta consensuada a l'anunci de la moció de censura per part de la direcció comarcal de CiU, i el bloc socialista s'ha limitat a reproduir les notícies que ha recollit el Diari de Girona, però cap declaració institucional.
Respecte al nou govern només es coneix que el nou batlle serà en Xico Anoro, i es comencen a sentir veus que reclamen que l'ajuntament comenci a deixar de fer servir els assesors externs Narcís Sicart i el lletrat Victoriano Sànchez, i es comencin a fer servir serveis tècnics de la Diputació de Girona i l'asseguradora municipal, que no tinrien cap cost per l'Ajuntament, en una mesura que ajudaria a evitar diversos embolics dels governs Nogué i Rovira, que es dóna la circumstància han fet servir aquest dos advocats pagats per defensar actuacions municipals tot i el rebuig del poble a algunes de les seves actuacions.

Continuarem informant.




.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Isidro tiene el don de llegar siempre MUYYYY tarde al peor lugar, ahora que se lo queden los del PSC de Sils que en las fistas de Vallcanera no sé que pinta.

Anònim ha dit...

Soy un antiguo y ex -amigo de este tal Isidro yo no se como no se le cae la cara de vergüenza, el Siniestro era el enemigo publico numero uno para este tal Isidro y su familia también y ha hora se comen el culo el uno y el otro.

Ver para creer, el afán y el protagonismo de este tal Isidro, es totalmente interesado ya que lo único que esta buscando es que el Joan Cot coloque tanto a su hija como a su yerno, en el Ayuntamiento de Sils ya que esta pareja se ha comprado un piso al lado del Ayuntamiento.