dimecres, 29 de juliol del 2009

Moció de censura a Sils: Les reaccions a internet


11 comentaris:

SILENCA ha dit...

PER FI! EM SEMBLA QUE JA ERA HORA. EL POBLE FA MESOS QUE ESTÀ ATURAT. LES COSES NO FUNCIONEN. SEMPRE AMB LA MATEIXA EXCUSA, QUE NO HI HA DINERS! EM SEMBLA QUE JA TOCA UN CANVI, ENCARA QUE SIGUI CIU QUI AGAFI L'ALCALDIA. QUALSEVOL HO POT FER UNA MICA MILLOR QUE EN NOGUÉ!!!

Anònim ha dit...

Ja era hora!!!

Anònim ha dit...

Bon vent a la cola de fatxes d'IDS!

Anònim ha dit...

Señor Martí Nogué Sr. Joan Cot y SR. Taberner, ustedes tres serán muy bien recibidos en la próxima Fiesta Mayor de Vallcanera

sobre todo por los cuatro pelotas de turno que solo estaban buscando sus intereses particulares a costa de los demás vecinos,

el resto de los vecinos y vecinas estamos esperando ese gran día lo recibiremos con los brazos abierto sobre todo por habernos engañado durante dos años, por la prologa del contrato a agua del Tordera y sobretodo por la subida del Agua y el abandono de nuestra Urbanización, besitos para los tres y para todos sus lame culosssssssss

Anònim ha dit...

por fin hechan a estos cuatro ineptos, pero me parece que no es buena idea que pongan a Xico de Alcalde, el solo sabe de cocina y no lo dijo yo, lo dice él mismo.

Anònim ha dit...

ja era hora que hecharan a esos cuatro ineptos, pero me parece que no es buena idea que pongan a Xico de alcalde ese solo sabe de cocina y no lo digo yo , lo dice él mismo.

Anònim ha dit...

molts de nosaltres feia mesos que esperavem aquest dia, espero que tot això vagi endavant i poguem celebrar una gran festa tots plegats, amb aplaudiments inclosos, al pròxim ple.

Anònim ha dit...

Sí, sí, ho volem veure!
Volem veure qui te la VOLUNTAT, DISPONIBILITAT, VALENTIA I ENTREGA d'agafar el relleu, que no quedi nomes en paraules.. uiii cuidado que podria venir el llop...

A veure qui l'executa, es posa al capdavant, treballa, s'hi entrega, estudia, millora, tracta i convenç a la resta de l'oposició.. no només per aprovar el normal funcionament de l'ajuntament..(pressupost, pla d'obres..) sinó a més, fa noves propostes per millorar la dolenta situació economica que estem vivint... a veure qui troba calers on no n'entren, per executar obres, per pagar el que es deu, per demostrar que a l'ajuntament es treballa...
A veure qui aconsegueix tenir a tothom content, fent el MILLOR pel poble,,, que no oblidem que es del que es tracta. A veure qui gestiona millor els pocs diners i deutes.
Ho volen veure...

Anònim ha dit...

ole, ole, ole, ole, ole, que se quema el PSC_psoe_ Independientes de Sils.

haber si a hora podeis apagar el fuego.

BOMBEROSSSSSSSSSSSSS.

Xinxeta ha dit...

Seria bo, que aquest alcalde Nogué demanés perdó per totes les cagades que ens ha deixat i comenci a deixar d'estar a un altre planeta.

Anònim ha dit...

Si això arriba abon port:
- Moció de censura als 4 de IDS-PSC
- Govern de majoria CIU-AMS-ICV
- Fer plegar en Nogue i en COT de IDS-PSC
crec que heu de demanar responsabilitats a latre gent de l'Ajuntament; secretari, tecnics, etc... ja que van fotre a fora personal de l'Ajuntament ( llar d'infants ) i també hi ha molta gent que ha plegat....no se sap perquè!!!!
Crec que aquesta gent es mareixen un reconeixament i pels que entren molta sort i arregleu el pati de dintre l'Ajuntament abans de tirar endavant altres actuacions, si es vol que l'ens local funcioni correctament.

Més informació: Moviments interns a IDS-PSC de Sils per fer plegar al Nogué i el Cot després de la moció de censura

Comentaris a: Moció de Censura a la vista.