dimecres, 9 de juliol del 2008

Sectors catalanistes i progressistes de Sils proposen a Josep Ribas com a nou batlle, fins les properes eleccions en un govern CiU+AMS+ICV

És un candidat ben vist pel Xico, AMS i ICV fins les properes municipals.

La manca de ganes d'en Xico Anoro d'assumir l'alcaldia de Sils tot i el desgavell del Govern d'IdS (CRAE, urbanitzacions, sous, transport escolar, llar d'infants, modificacions pressupostàries, la seva mala educació al Ple, etc) han facilitat que des de sectors del poble s'apunti al Josep Ribas com a possible candidat a l'alcaldia cas que AMS i ICV hi donin suport i fins les properes eleccions municipals. "El Noguisme ha significat un canvi, sí, però a pitjor" coincideixen fonts dels tres partits.

En Xico sembla més interessat en mantenir la seva bona gestió al col.lectiu La Cuina a Sils i tornaria a fer-se càrrec de la gestió dels Estanys, la gestió dels quals està essent capa cop més criticada a Sils, des de que s'ha fet càrrec IdS.

Josep Ribas, regidor des d'aquest mandat, està ben vist a tots els sectors de CiU a Sils. Des del Bloc li manifestem el nostre suport i animen aquesta proposta per fer realitat el Nou Govern Catalanista i de Progrés de Sils.
.

1 comentari:

LNC ha dit...

AVÍS DEL BLOC: No es publiquen comentaris imputant delictes.