diumenge, 13 de juliol del 2008

Artur Mas: crida a "reaccionar" units davant les amenaces que planen sobre Catalunya


El secretari general de CDC, Artur Mas, ha fet avui, al discurs de cloenda del 15è congrés del partit, una crida a la societat catalana perquè "reaccioni" de forma unitària i des del catalanisme davant de les amenaces que planen sobre el país als terrenys econòmic, social i identitari.

En aquest discurs de cloenda del congrés, en el qual ha estat reelegit amb més del 95% de vots favorables, ha fet una crida als catalans a "fer pinya, unir esforços, sumar voluntats" en un moment que ha definit "d'urgència nacional" encara que "no d'emergència nacional" per no caure en "dramatismes".

Segons Mas, Catalunya es veu sotjada per una "triple amenaça, que afecta a la majoria de les societats desenvolupades" i que afecta al seu teixit productiu, al seu Estat del Benestar i a la seva identitat. "És molt urgent reaccionar davant aquesta triple amenaça, ha d'haver-hi una reacció de país, perquè si no Catalunya corre el risc de ser menys rica, menys benestant i menys catalana", ha alertat.
.
Font: Avui.cat
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pren nota Xico, sociovergència abstencionista no, bon rotllet amb ICV i AMS i posar l'enganxina al seu lloc. Aquest que us va vendre la moto de la incompatibilitat de la protecció de dades, vulnerant la "llei anticorrupció" que diu la De la Vega.

LNC ha dit...

Ribas alcalde, Rovira Jubilació.

Per un Nou Govern Catalanista i de Progrés a Sils.