dijous, 10 de juliol del 2008

Gràcies, Xico


Si una s’estima la seva nació, Catalunya, i viu a Sils, el primer que toca és donar les gràcies al Xico Anoro.

No només per haver recuperat uns estanys que altres volien assecar, ni per haver creat un col.lectiu que passeja amb orgull en nom de Sils arreu del món, La Cuina a Sils.

Des del catalanisme, Li hem de donar les gràcies sobretot perquè amb la seva valentia d’encapçalar la candidatura de CiU, contra l’antic aparell, va evitar que el primer partit nacional s’enfonsés a Sils. Us imagineu un CiU amb l’antic regidor d’urbanisme al capdavant? Cal insistir: Gràcies Xico.

Ara toca el canvi de debò, arraconar per sempre aquests que pacten d’amagat amb IdS, els que frenen el CiU que cal a Sils, que frenen la moció contra un IDS que executa exactament els mateixos plans urbanístics projectats per l’alcalde que et va fer perdre les eleccions. Que no volen auditories, que volen continuar enfrontant CiU al Poble, que tapen l’enganxina. Només amb cinquanta vots que haguessin passat d’IDS a CiU, encara avui Convergència seria el primer partit també a Sils. Ja has vist com es posen els quatre que diuen ser majoria al poble quan no tenen l'abstenció de CiU. Ells sols marquen clarament el camí.

Sabem que no vols ser alcalde, però també sabem que més silencs i silenques van voler que el Nogué no sigui alcalde. Et necessitem, Xico, fes-te delegat de CiU a Sils, recupera els estanys, potencia la cuina a Sils, i retorna a Sils la il.lusió d’un alcalde convergent que trenqui amb el passat, en Josep Ribas, capaç de fer real la Casa Gran del Catalanisme, capaç de governar amb AMS i ICV.

A CiU de Sils, només tu pots fer-ho. Gràcies, Xico.
.