divendres, 26 de setembre del 2008

Sils manté la reclamació de solució a CiU, AMS i ICV mentre la crisi de gestió provocada per IDS continua a La Quitxalla.


ara tenim dues directores a la llar d'infants, sembla que la dolors ja ha tornat pero continua també la de els ultims mesos. Sobraven educadores pero faltaven directores?

Font: Comentari al Bloc.

I Pregunta directa:

COM POT SER QUE UN AJUNTAMENT DEMANI UN INFORME QUE SE SUPOSA VINCULANT A UNA EMPRESA QUE CONCURSA PER A OFERIR ELS SERVEIS DE GUARDERIA?

NO SERIA MÉS LLÒGIC HAVER DEMANAT AQUEST INFORME A UN ENS INDEPENDENT I SENSE INTERESSOS EN LA LLAR D'INFANTS O BÉ HAVER-LO DEMANAT A LA GENERALITAT???
.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que en Taberner es pensa que tractar amb persones és com tractar amb objectes. No té capacitats per resoldre conflictes.

Anònim ha dit...

Aquesta senyORa els ha anat de nassos primer es treuen de sobre a les educadores i ara a les directora

Anònim ha dit...

La llar d'infants és un tema que s'ha de solucionar i és evident que IDS no sap com fer-ho

Anònim ha dit...

Una inspecció no podria solucionar el problema? es sabria si tothom té el contracte adient i el numero de nens és el que pertoca per educadora.

Anònim ha dit...

Una inspecció no podria solucionar el problema? es sabria si tothom té el contracte adient i el numero de nens és el que pertoca per educadora.

Anònim ha dit...

La directora substituta és amiga de l'enganxina???

Anònim ha dit...

On està l'AMPA del SES i el CEIP en el tema de la llar d'infants ?? cada cop que hi ha un problema en educació sembla que la gent de l'AMPA pensi més en les llistes del PSC -IDS que en el benestar del nens.. com es va veure al transport escolar

Anònim ha dit...

Si el ayuntamiento (vaya, los cuatro de IDS) ya han hecho una carta (como hizo en vallcanera con la recepción, con el AMPA con lo del transporte escolar) quiere decirse que muy pronto se bajarán o los barajarán del burro en el que siempre les monta el mismo....

Anònim ha dit...

Es va intentar fer una AMPA a la llar d'infants però això no va ser possible
Però aviam! han passat tantes coses a la llar! que no sé com l'Ajuntament encara té pa als ulls després de tot

Anònim ha dit...

Al web municipal només pengen publicitat, no pengen informes de la Llar, no pengen actes de les comissions, no pengen les noves juntes de govern i nopengen actes dels darrers plens....

A IDS ja només li queda fer publicitat i intentar amagar les crítiques a la seva gestió.

Anònim ha dit...

en las proximas elecciones Municipales los bolbeis a votar a estos CUATRO INEPTOS DEL psc-ids

LNC ha dit...

IDEES DE BOMBER:

S’ha vist que aquesta es la forma més adient de superar la situació viscuda i guanyar en qualitat: la gestió serà assumida per una fundació ,entitat o empresa especialitzada en aquest tipus d’activitats, la qual es farà càrrec de la direcció de la Llar d’Infants La Quitxalla.

Hem fet front a una situació compromesa, en un temps molt breu i sempre amb l’esperit de servir millor els interessos de les famílies de Sils que necessiten el servei de la Llar d’Infants. I tornarem a fer-ho sempre que calgui.

Degut de la baixada en la demanda del servei de la llar d’infants, ens hem vist abocats a l’amortització de dos llocs de treball de les educadores que fins ara formaven part de l’equip educatiu de la Llar.

Anònim ha dit...

Si quereis saber más sobre la que están montando los bomberos preguntar a la gente de la brigada.

Anònim ha dit...

L'alcalde està fent amb la llar d'infants el mateix que va fer en Rovira amb la policia, fer-la malbé i posar-se el poble en contra.