dimarts, 30 de setembre del 2008

IDS vol fer creure que cedir la gestió de la llar d'infants a una entitat privada no és privatitzar la gestió (i no és broma)


La llista d'IDS-PM

Obrim, doncs, una nova etapa amb una direcció pedagògica portada per professionals coneixedors del sector. L’ajuntament encomanarà la gestió del servei públic de l’escola bressol a una persona o entitat mitjançant contracte administratiu, mantenint sempre la titularitat del servei que no pot deixar de tenir. Som conscients que algun grup municipal interpretarà que es una privatització encoberta, res més lluny de la realitat.

S’ha vist que aquesta es la forma més adient de superar la situació viscuda i guanyar en qualitat: la gestió serà assumida per una fundació ,entitat o empresa especialitzada en aquest tipus d’activitats, la qual es farà càrrec de la direcció de la Llar d’Infants La Quitxalla.

Font: Extracte d'un text de data 25 de setembre al bloc d'IDS

Si això no és menysprear la directora i les educadores...

Més informació: Sils manté la reclamació de solució a CiU, AMS i ICV mentre la crisi de gestió provocada per IDS continua a La Quitxalla. , IDS no va informar del segon informe "escaler" a cap membre de l'oposició., El govern d'IDS eleva la tensió interna de l'Ajuntament encara més , Informe a mida d'acomiadaments per a La Quitxalla, després de dos mesos de campanya per fer baixar les matriculacions. Llar d'infants La Quitxalla: Estirada d'orelles del Ple a IDS-PM, i A IdS confonen l'abreviatura de Normes Urbanístiques (NNUU) amb l'ONU.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Igual estos de IDS se creen que engañan a alguien.

Anònim ha dit...

El mes fort per part d´aquest ajuntament ,es que diguessin que era un mediador per resoldre els problemes interns.
NO ENTENC RES DE RES

Anònim ha dit...

i la cosa no ha acabat... segons diuen por ahi, el mateix regidor d'ensenyament va dient a pares que li pregunten si poden portar els seus nens, que la cosa està molt negra, perque els grups estan plens i no pensen agafar a més personal, de moment.
diuen també que algun regidor de la oposició ha dit, que no poden ampliar la plantilla al menys fins d'aquí a un any.
diuen també que tenen acollonida a la directora i que li han prohibit parlar amb qualsevol membre de l'oposició...
...diuen, diuen, diuen... quan diran els que ho han de dir?

LNC ha dit...

trobo molt fort que prohibeixen a algú parlar amb els i les representants del poble.. no entenc que es tolerin actituds tan fatxes