dilluns, 29 de setembre del 2008

El pressupost 2008 de l'Ajuntament de Sils desglossat per codi comptable que IDS-PM no ha donat a l'oposició, però sí ha facilitat a altres lobbies.










Plans de pensions, dietes, gasoil, indemnitzacions d'alts càrrecs, i la totalitat de partides de despesa prevista per aquest any a l'abast de tothom.

Aquesta informació hauria d'estar disponible 15 dies abans de la seva aprovació pel Ple al taulell d'anuncis municipal. Aquesta informació tampoc es troba web municipal.

La publicació d'aquest pressupost és la resposta del Bloc a la manca de transparència per part del serveis tècnics i IDS en la seva gestió a l'Ajuntament.

P.S: Gràcies per l'enviament.
.

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Enhorabona L és evident que tens la confiança de molta gent per fer públic i palès el seu descontent amb com i qui governa a Sils i la seva voluntat de Canvi.

LNC ha dit...

I aquesta mateixa setmana la conxorxa de la Rut funes amb Ben fet construccions, el cost de 2600 € del seu marit en Miquel Pujades el candidat a vice-president de la Virginia Torres, la del conveni de les obres aprovades perl conveni juntament amb contruccions JMA... tota la conxorxa d'IDS al descobert.. pagant la gent de Vallcanera. Tenim l'últim document !!!! :-))))

David de las Heras ha dit...

Així m'agrada molta canya!!!

Anònim ha dit...

Ara falta també l'informe d'Escaler, el que es van comprometre a publicar els d'ICV si no ho feia l'ajuntament.
Ja els hi han donat molt de temps per fer-ho no?.
Alguns l'estem esperant. LNC, si saps alguna cosa al respecte d'aquest informe, ens ho podries comentar?
Gràcies.

Anònim ha dit...

Así van las cosas en Sils, acunado les interesa se ponen vaselina y dan la contabilidad que niegan a la oposición.. qué verguenza.. os está bien empleado lo vendidos que os han dejado IDS

LNC ha dit...

SR:

l'informe té tres parts diuen, una d'entrevistes que es consideren privades, l'altre de escenaris de solució i l'altre de conclusions i recomanacions molt genèriques.

En realitat és un xurro pq és un diagnosi que poc encerta que no para atenció al problema principal: la davallada de les matriculacions, i no el suposat conflicte.

Sabem que els partits tenen aquest informe, amb una carta de l'alcalde dient que no es despatxaria a cap educadora i una proposta de POUM però cap partit (ni l'ajuntament) informen ni el posen a disposició. A més alguna cosa està passant amb els sous dels polítics i els judicis de l'ajuntament pq no pengen cap acta de ple, junta de govern o comissions informatives.

Petons i gràcies a tots i totes les que envien informació per fer més transparent Sils.