diumenge, 14 de setembre del 2008

ICV assegura que farà públic l'informe de la llar d'infants.

El govern en minoria de IdS-PM ha acomiadat dues educadores de la Llar d`infants de Sils. Com a punt final de la seva incapacitat de gestionar el conflicte, tenim dues persones acomiadades, dues empleades municipals acomiadades, per primera vegada en la història local.
Aquest dubtós mèrit s'ha d'atribuir en exclusiva a l'Alcalde de Sils i a l'equip de govern.
Tot el món està d'acord en que el problema de la Llar d`infants ve de lluny, però lamentablement la intervenció de l'equip de govern no ha fet més que empitjorar-lo.
L'equip de govern encarregà un estudi a una empresa, ESCALER cooperativa, que no ha estat publicat ni donat a conèixer a les educadores ni a les famílies usuàries de la Llar d'infants.
Si aquest estudi no es publica en breu en la web municipal, el nostre grup el publicarà en el blog La Veu de Sils (http://laveudesils.blogspot.com/).
Aquest estudi famós i desconegut té un apartat final de conclusions que recomana la privatització de la gestió de la Llar d`infants, diu:
"Proposem que és faci l`aposta per una gestió indirecta del servei".

Font: La Veu de Sils
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'enganxina també té un paper en aquesta història de qüestions personals i amenaces d'acomiadament... READMISSIO I AUDITORIES DE GESTIO JA !!

Anònim ha dit...

Sr. Nogué quan deixarà de governar amb els tècnics incompetents i començarà a cercar col·laboració amb els polítics i tècnics independents?¿?

Anònim ha dit...

PROU IDEES DE BOMBER A LA LLAR !!