dissabte, 27 de setembre del 2008

EUiA encara la seva 5a assemblea nacional presumint de ´bona salut´


GIRONA | LAURA FANALS
Esquerra Unida i Alternativa encara la seva 5a Assemblea Nacional assegurant que el partit gaudeix de "molt bona salut", en paraules del seu coordinador general, Jordi Miralles, que va ser ahir a Girona. Segons va explicar, el 27% del creixement que ha experimentat la formació en els darrers tres anys ha tingut lloc a les comarques gironines, i s'han constituït assemblees noves a municipis com Bescanó, Arbúcies, Celrà, Llagostera, Sils o Caldes. En total, a la demarcació n'hi ha 20.

L'assemblea d'EUiA, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de novembre, s'encara amb la voluntat "d'estar a l'alçada dels nosu resptes de l'esquerra alternativa", que segons va recordar Miralles ha passat de ser extraparlamentària a ser una proposta consolidada i amb responsabilitat institucional.

Els punts a tractar durant aquesta cinquena assemblea seran, en primer lloc, propostes per a l'acció política i social, especialment tenint en compte la conjunció econòmica actual; ampliar la base social d'esquerres; millorar l'organització interna; reenfocar la relació amb els seus socis d'ICV per aconseguir "una veritable coalició política, no només institucional" (tot i que se senten molt satisfets dels resultats obtinguts amb la unió) i fer un balanç del Govern d'Entesa.

Font: Diari de Girona.
.