dissabte, 20 de setembre del 2008

Riudafesta

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Un exit total de public en totes les activitats i concerts que s'han organitzat a Riudarenes, les meves felicitacions als organitzadors.

XeviCat

Anònim ha dit...

Un dels membres de l'AIR, en Francesc Bota va agafar una trompa monumental al concert del dissabte i no es va moure de la barra (en part per que tenia feina a fotres cerveses) dient fills de puta a tots els que estaben darrera, membres de la organització, nois i noies que ajudaben, hereus i pubilles, alcalde, etc...., ademés de fer fotos amb el mobil desde la barra a tots la gent de dins la barra, va tirar la cervesa i en demanaba una altre, fins i tot es mofaba dels vigilants de seguretat que veien el que feia durant tota la estona ja anaben controlant per que s'entreveia que la cosa acabaria malament, fins que van tenir que intervenir i tirar-lo fora, cosa que es va saltar a la torera i desafiant a tothom va tornar a entrar.

Senyors de Riudarenes aquest senyor varen votar per que els representi? sort que es va fer la moció, es vergonyos pel poble una persona (sigui qui sigui) amb aquesta actitud.

Anònim ha dit...

Ostres una de les coses que criticaben la gent de l'AIR a la seva web va ser l'espectacle de revista, mira per on va ser l'espectacle de la festa major que va agradar a més gent, el poliesportiu era ple a vesar, els de l'AIR no s'ho creien, algun trucaba per telefon per dir-ho a algu (girones?)de l'AIR.

Ja no tenen arguments per criticar, la festa major ha sigut un exit i ells s'esperaven al contrari, avere amb quina en sortiran ara, no sempre es pot viure de les velles cançons que ja cansen (mocions, transfugues, etc).

Anònim ha dit...

El que s'auria de preguntar el Sr. Gironès es que feien membres del seu partit parlant durant una bona estona amb membres de CIU, esta al corrent de tot aixó, com es que s'apropen tant a la gent de ciu diferents membres de l'AIR?

Que començen a questionar les maneres del senyor girones el seu propi partit??????

Ai senyor Gironès que el ramat se li esta escapant, xiuli al gos de tura que adreci la situació.