dimarts, 17 de març del 2009

"1000 persones que vulguin a l’Albert Miralles com el proper alcalde de Sils"


Informació bàsica
Tipus:
Interessos comuns - Política
Descripció:
Aplegar silenc i silenques que creuen que un altre Sils és possible i volen un canvi que acosti l’ajuntament .als problemes reals del poble. Un canvi que compti amb tothom més enllà d’un o altre partit.Aquest grup no neix contra ningú. Reclama simplement un canvi de model en la relació del govern de Sils amb el Poble.
No hem notat cap canvi i el volem. Volem transparència a l’ajuntament, auditories al tècnics per acabar amb la política de fets consumats, més diàleg i un tarannà més participatiu per part del govern
Creiem que l’Albert Miralles pot representar l’anhel de les nostres il•lusions per Sils guanyant les properes eleccions.Si hi creus, apunta’t i convida als teus amics i amigues al facebook a fer possible un altre Sils.
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina vergonya!!!!! No es veu capaç per ell sol de pujar a l'alcaldia que necesita que li facin propaganda dos anys abans!!!juas!!!

Anònim ha dit...

Per postres????? Ni de primer ni de segon!!

LNC ha dit...

Amb l'Albert un altre Sils és possible.. un Sils sense Nyaps .. un Sils per les persones.. Un Sils millor per dones i homes.

Anònim ha dit...

Tambe ho deies primer den Xico, despres d'en Ribas....i ....

LNC ha dit...

Sí era quan CiU va votar sí al transport escolar i va plantar una mica de cara a IDS, que ja es veia que no feia cap canvi..

En Miralles sempre ha estat coherent i s'ha guanyat la confiança més enllà de la gent del seu partit.. per tot això: Albert, Alcalde.

Anònim ha dit...

Albert puedes contar con los votos de mi

y familia total 20 votos te lo mereces eres el unico que no le comes el culo a nadie

y estos de IDS-PSC que digan lo que quieran.

dentro de dos año ai que se haran Auditorias.