diumenge, 8 de març del 2009

Es Prepararà un calb col.lectiu a Mestalla si pugen el so de l'himne sense lletra espanyol que acompanya l'entrada del rei borbó

Petit exemple de calb grupal


Espanya dins Mestalla

No passarà d’una anècdota, però tindrà la seva gràcia. Com se sap, el 13 de maig es disputarà a València la final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i l’Athletic de Bilbao. Un esplèndid espectacle futbolístic i, en paral·lel, un problema polític de difícil solució.
D’entrada, la Copa implica el rei a la llotja. El protocol determina que, quan aparegui, haurà de sonar la Marxa reial. I aquí han començat els nervis, perquè no és previsible que els aficionats catalans i bascos, imbuïts de sobtat fervor monàrquic, es posin drets amb la mà al cor. Tampoc no entra en els pronòstics de la Federació Espanyola de Futbol que Mestalla sigui un mar de banderes espanyoles.

Així les coses, els rumors que publica la premsa madrilenya fan referència a una megafonia especialment potent, que podria ofegar tota mena de xiulets incòmodes. Pel que fa a les banderes, se’n podrien instal·lar unes quantes, estratègicament, sobretot de cara a la retransmissió televisiva. Tot perquè la realitat no espatlli el que ha de ser un bonic acte patriòtic/esportiu presidit per la cordialitat interregional.
.
Comentaris:
Mode No-Nacionalista (Altrament dit Espanyolista) ON: No s'ha de fer política amb l'esport Mode No-Nacionalista (Altrament dit Espanyolista) OFF
.
pukyxd 07.03.2009, 23:55
Ahir ja ho suggerien el millot seria fer un "calb" massiu. Fotogenic i tot
as 07.03.2009, 23:46
.
Font: Avui.cat
.