divendres, 27 de març del 2009

Els i les del Nyap de Sils, familiarment The Xibarri's Party, sobre Can Celdoni i Vallcanera (abans de la recepció)



Comentaris a altres blocs sobre Vallcanera -i el CRAE- de gent que diu ser d'IdS sobre Vallcanera:

xibarri (09:11:21) :
M’asebla que esteu mal informats, el que es diu al diari és que a can cabirol no es permet aquest tipus d’usos, al centre de Sils si, també a Vallcanera o Mallorquines. Si una activiat no está permesa no ho está i punt . Si hi ha altres emplaçaments al municipi on uvicar-lo, crec que no s’ha de forçar les coses. No te cap sentit treurels per que si d’un lloc per posar-los en un altre. Si veritablement no els volgesin a Sils, IDS ja els hauria dit que no d’entrada i no és aixi. Els ha ofert la possibilitat de obrir el centre dins el nostre poble però no a Can Cabirol.


xibari (19:34:42) :
Vallcanera és el bronx de Sils, si només de sentir-los parlar ja et passen les ganes de que mai formin part de Sils! Aquesta manera de fer no els beneficia gens i es pensen que amb amenaces aconseguiran algo, es nota que son gent de barris marginals de Barna, que allà ningú els donaba feina i han hagut de venir aqui on la vida els és més fàcil…Tens raó ùltim anónim…jo ja fa temps que tinc la pell de gallina només de pensar que passaria si tota aquesta getussa arriba a aconseguir la recepció de l’a seva urbanització.Penso que els ciutadans de la vila hauriem de montar una plataforma en contra de que aixó es faci mai. A banda dels calers que aixó costaria al poble, la part pitjor seria que desres s’els pujarien més els fums i no tindrein aturador i es creurien els amos, que aquest son dels que els dones la mà i s’agafen el braç sencer!!!!!!

.


xibarri (23:37:36) :
He anat al ple, s’ha de dir que ha estat divertit, curiós i per fi una mica ‘’surrealista” per dir-ho d’alguna manera..la part de pùblic que representa que estan del cantó de ICV…han fet un espectacle d’alló més grotesc…semblava ”La Parada de los monstruos”’ gent totalment fora de lloc, amb un pilo d’incoherencies a l’hora de manifestar-se, fent preguntes que no tenien ni cap ni peus, intentant posar l’Alcalde en fals testimoni…vaja de película! I per altre banda els dos regidors de ICV fent propostes de coses que ja s’estan fent i ja estan en dança, com si no volgesin estar al cas de per on van els trets, el fet és que cap moció presentada per ells ha estat aprovada, ja que tots els altres grups ha manifestat que no calia aprovar res que ja s’hagues aprovat, vaja que pixen fora test. He trovat molt acertada la contesta que li ha fet en Marti Nogué al Miralles quan aquest li recrimina falta de competencia i el Marti li ha contestat que si era tant ecologista com és que no es va presentar cap dels dies quan es va devatre el futur dels estranys, la qual cosa sorpren quan representa que els ecologistes son ells…per par dels altres grups s’adivina entre ells més armonia, tot hi estar en desavinença en alguns temes , les seves decisions son molt més serioses i les propostes molt més realistes i ordenades.Si en un futur hi hagues d’haber un pacte, jo votaria a favor de deixar ICV de costat, veig que no toquen de peus a terra i que no entene la realitat d’un poble com Sils.M’ha sorpres l’afirmació d’en Xicu Anoro al manifestar-se en contra de el present que s’els hi va fer als avis de Sils en l’homenatge a la vellesa, als que no van poguer assistir , que va consistir en una ampolla de cava i una capsa de galetes, argumentant que sembla que es premi als que no hi van, m’ha semblat totalment fora de lloc.

xibarri (13:22:54) :


Tots els de Vallcanera que hi vaguin a fotre el nas {a Can Celdoni} poden estar segurs que acabaran amb un cop de pala al cap i sota un pi….i no és conya…:):)


.
NOGUÉ DIMISSIÓ !!!!
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que guapa l'Anna Suñé...

Anònim ha dit...

Sí, Anna estàs molt guapa, ara només et queda aprendre a escriure pq el tema de l'ONU i el POUM ja t'haurà quedat clar oi?

Anònim ha dit...

Cual es el verdadero motivo por el que se presentan a las Elecciones Municipales personas como estas de IDS-PM-PSC- de SILS.

Resulta que en esta candidatura los cabezas de lista no tienen ni idea de Política por lo menos los dos primeros, los otros dos son nuevos y poco a poco pueden aprender pero tienen malos maestros.

A aunque tienen a uno muy listo que únicamente se preocupa del bien estar de las parroquias aparte de escribir en el Cuaderno de Sils dos o tres paginas cada vez que sale Cuaderno a aprovechando que a hora mandan los suyos como es profesor de Universidad, los de CIU no le dejaban publicar nada a este personaje que también fue cabeza de lista y se quedo en la silla de la Oposición,

Igual que la Neus esta que primero estaba en una empresa temporal y después la colocaron de auxiliar de administrativa en el ambulatorio de Sils pero como se le veía el plumero la mandaron al ambulatorio de Vidrieras, hay se ve menos.

De los otros que queréis que os diga peluqueras empresarios de la contrición bomberos camareras etcétera……

Y encima van y se hacen todos ellos simpatizantes de PSC de Girona solamente para que les pagaran la propaganda electoral y llevarse el voto Socialista del pueblo estos que la mayoría de ellos menos tres eran antes de CIU.

La mayor mentira de este grupo hacia los ciudadanos de Sils a sido su programa electoral el cual lo hicieron solamente para llevarse el voto no para ponerlo en practica.

Este Alcalde como el primer teniente Alcalde les han mentido mucho a muchos ciudadanos de Sils mentiras tras mentiras solo tenéis que ir a los plenos para ver con vuestros propios ojos lo ineptos que son verdaderamente.

Este Alcalde aguantara hasta que le aprueben el POUM donde a sus terrenos pasaran tener mayor edificabilidad.

Espero que si se tiene que indemnizar al promotor del NYAP sean los TECNICOS y el EQUIPO de GOBIERNO de IDS-PM- PSC de Sils quienes paguen dicha indemnización.