dissabte, 5 de desembre del 2009

Festa democràtica: “Altres” i activitats a Sils el 13D


El dia 13, ja sabeu que anirem a votar, però no només, ja que celebrarem una gran festa per la democràcia a Sils, en col.laboració de totes les entitats que ens han donat suport.


D’entrada sembla que donaran el tret de sortida d’aquesta jornada la força dels makis, que faran marxar a tothom corrents, a peu o amb bici per els nostres paratges. I mentre van arribant els nostres esportistes es trobaran les nostres internacionals Cuineres de Sils per deleitar-nos amb un bon esmorzar de xocolata desfeta. Mentre acabem de sucar el melindro, la Coral Silene ens acompanyarà una estoneta, seguit d’en Miquel Costabella amb la seva guitarra i la seva “dolça” energia. De seguit vindran les Sevillanes, exemple i orgull per tots nosaltres i després els nostres estimats bastoners de l’Esbart Dansaire, acabant la jornada matinal amb un pica pica de final, prop del local electoral.

Serà l’hora de descansar i una mica anar a dinar. I la tarda tornem a començar: tindrem la tarda jove amb diferents grups de músics propers: Diurn i el Rincón del Kaos però qui vullgui ballar sardanes podrà anar al pavelló amb l’Agrupació de Sardanistes, i el que vulgui balls de saló a la Laguna.

Això sembla gairebé Festa major!!!

Però alerta!! podem tenir alguna sorpresa d’última hora d’aquelles que no agraden gaire: que es presenti a fer una nova activitat una entitat que no ha estat convidada… Però ja se sap la millor tàctica davant de situacions com aquestes sempre serà la ignorància i evitar qualsevol enfrontament. Si voleu més informació podeu enllaçar a aquest article del diari el punt: http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/110788-la-falange-te-previst-concentrar-se-en-22-pobles-gironins-contra-la-consulta-del-13-d.html
.
.