dilluns, 21 de desembre del 2009

La liquidació de Vallcanera i el Nyap a la Unió de Plataformes

Sr. Alcalde /Conseller/Regidor-a/Arquitecte-a/Secretari-a/Advocat-da/Enginyer-a de l’Ajuntament/Departament de Sils.


La Unió de Plataformes ha estat alertada pels ciutadans i ciutadanes de Sils dels vostres plans sobre l’ NYAP que consideren molt agressius per al medi ambient local, i que per tant ens afecten a tots. També denuncien que han estat acordats sense la suficient transparència i debat públic i democràtic, passant per sobre de les propostes alternatives de la ciutadania, que ens consten molt fonamentades i viables.

La Unió de Plataformes, formada per 59 entitats d’arreu de Catalunya, dona suport a tots els grups cívics, associacions ciutadanes i moviments socials que honestament treballen día a día per construir el “mapa verd” de Catalunya, format pel sistema de reserves naturals, per la conservació del patrimoni històric, per un canvi en el model d’explotació dels recursos hídrics, energètics i de sòl, i per la reducció de l’impactes dels residus i la contaminació, mapa essencial per la supervivència i malauradament oblidat per tots els governs, que ens sentim obligats a suplir, convençuts que la nostra acció comù acabarà imposant el seny en el món polític que ens hauria de representar.

Per aquest objectiu comù anem seguint atentament cadascuna de les vostres decisions, i n’informen pas a pas i puntualment els prop de 200mil nostres adherits i adherides d’arreu de Catalunya, units per un correu on intercanvien solucions i dades, en un debat simultani online, de cooperació fructífera.

En ocasió del nou any 2010, volem desitjar als ciutadans i ciutadanes molts èxits per la important feina propositiva i tenaç que porten a terme a tot arreu en benefici de tothom.
.
Més a : Nyap i Liquidació
.