dimecres, 9 de desembre del 2009

Més de mil persones han votat anticipadament a Sant Cugat del Vallès


La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació ha tancat aquest dimarts el període establert pel vot anticipat i ha presentat un resultat "altament satisfactori quant a participació".

Segons el comunicat de la plataforma, a la població vallesana han votat un total de 1.016 persones durant les trenta-sis hores en les què el col·legi electoral ha estat obert als ciutadans des del 21 de novembre. Aquesta xifra suposa l'1,7% del cens electoral –és a dir, les persones empadronades a la ciutat majors de 16 anys– i indica un registre de vot cada dos minuts.

Tot i que Sant Cugat ha tancat el període de vot anticipat, la resta dels 170 municipis que han convocat la consulta per la independència el 13-D el mantenen obert fins dissabte.

Col·legis electorals
La Plataforma Santcugatenca lamenta en el seu comunicat que "per manca d'infraestructura" no sigui possible tenir col·legis electorals als districtes de La Floresta i Les Planes, i demana als seus habitants que votin en els següents centres: el Club Muntanyenc Sant Cugat, la Unió Santcugatenca, l'Ateneu, l'Escola d'Arquitectura, El Club i el Monestir (Galeria OdóArt).

Per fer-ho, cal acreditar la identitat i la residència a Sant Cugat del Vallès amb un DNI, el NIE o el certificat d'empadronament.

.

Font: Avui.cat

.



DIVENDRES AL MERCAT I DISSABTE AL BALL DE


JUBILATS/DES!!!


.