dijous, 17 d’abril del 2008

Actuacions d'execucions urbanístiques que l'ajuntament sí paga a Can Cabirol i no paga a Vallcanera, Les Comes i King Parc

6.- 28/07: Adjudicació Soterrament de les xarxes de telefonia i pavimentació de voreres a la zona dels nous vestidors del camp de futbol i pavimentació del diverses de diverses voreres a Can Cabirol.
Fets :
- Per acord de Junta Govern Local del 23 d'octubre de 2006 es va aprovar el projecte Soterrament de les xarxes de telefonia i pavimentació de voreres a la zona dels nous vestidors del camp de futbol i pavimentació del diverses de diverses voreres a Can Cabirol amb un pressupost //58.025,04// euros.
- Per acord de Junta de Govern Local del 15 de gener de 2007 es va aprovar el Plec de clàusules administratives particulars per la contractació de l’obra Soterrament de les xarxes de telefonia i pavimentació de voreres a la zona dels nous vestidors del camp de futbol i pavimentació del diverses de diverses voreres a Can Cabirol, mitjançant el procediment negociat sense publicitat, aprovar la despesa i convidant a diverses empreses a presentar oferta.
- Que en data 7 de febrer de 2007 es va reunir la Mesa de Contractació per examinar les diferents propostes rebudes i llegit l’informe emès pels Serveis Tècnics Municipals sobre la valoració d’aquestes, la Mesa proposa l’adjudicació de l’obra a favor de l’empresa Xavier Alsina SA, per ser la que reuneix les condicions tècnic econòmiques més favorables.
Fonaments de dret :
- Articles 73.4, 75, 81, 92, 93 i 141.g), Text Refós de la Llei 2/2000 de Contractes de les Administracions Públiques.
- Article 91, 92 i 93 del Reial Decret 1098/2001 de 12 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques.
- Articles 21.1, ñ) i 88 de la Llei 7/1985, reguladora de les Bases de Règim Local.
- Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya..
- Decret de l'Alcaldia del 25 de juny de 2003, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la Comissió de Govern.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adjudicar l'execució de l'obra Soterrament de les xarxes de telefonia i pavimentació de voreres a la zona dels nous vestidors del camp de futbol i pavimentació del diverses de diverses voreres a Can Cabirol a l'empresa Xavier Alsina SA, pel preu de //57.022,04// (cinquanta-set mil vint-i-dos euros amb quatre cèntims) d’Euros, IVA inclòs.
Segon.- Aplicar la despesa amb càrrec a la partida número 07 04 511 61000 del pressupost vigent.
Tercer.- Requerir a l’adjudicatari perquè en el termini de 10 dies aporti la documentació assenyalada en la base 12ª del Plec clàusules i la fiança definitiva xifrada en //2.280,88// euros.
Quart.- Citar l'adjudicatari perquè el dia que se li assenyali concorri a formalitzar el contracte administratiu corresponent.
Cinquè.- Facultar l'alcalde per signar qualsevol document que sigui necessari per fer efectius els acords precedents.
Sisè.- Donar trasllat del present acord als interessats i a intervenció.

http://www.webgipal.net/sils/download/JGL_120207.pdf 12 02 2007


4.04.- Identificació de l’expedient : Contracte de subministrament de la xarxa de reg de l’àmbit de la nova plaça i dels dos passatges a “Can Cabirol”
Fets :
- En data 28 de juny de 2007 els Serveis Tècnics emeten informe recomanant la contractació directament amb l’empresa SOREA dels treballs necessaris per complementaris de connexió a la xarxa municipal potable del sistema de reg. presentant pressupost realitzat per l’empresa SOREA per un import total de //1.147,22// euros.
- En data 29 de juny de 2007 la regidoria de Governació, Via Pública, Obres i Serveis i Medi Ambient proposa la contractació a l’empresa SOREA perquè porti a terme els treballs per subministrar la xarxa de reg de l’àmbit de la nova plaça i dels dos passatges que actualment s’estan urbanitzant a “Can Cabirol” per un import total de //1.147,22// euros
- En data 6 de juliol de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta contractació.
Fonaments de dret :
- Articles 56, 196 i 201 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la Comissió de Govern.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
- Primer.- Encarregar la contractació a l’empresa SOREA perquè porti a terme els treballs per subministrar la xarxa de reg de l’àmbit de la nova plaça i dels dos passatges que actualment s’estan urbanitzant a “Can Cabirol” per un import total de //1.147,22// euros
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 04 511 21000 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l'adjudicatari i a intervenció.


8.-175-/07: Revisió preu manteniment enllumenat públic
8.1.- Identificació de l’expedient : Sol·licitud de revisió del preu del Servei de manteniment de l’enllumenat públic de Sils.
Fets :
a) L’Ajuntament de Sils (per acord adoptat en el Ple de la Corporació en la sessió Ordinària de data 30 de març de 2004) va signar amb l’empresa Serveis, Instal·lacions i Muntatges, S.A. contracte de manteniment d’enllumenat públic, amb subjecció al Plec de clàusules tècniques, jurídiques i econòmic administratives.
b) S’ha emès informe del Servei Tècnic corresponent (enginyer Municipal) que informa favorablement l’increment d’un 2,5% els actuals preus unitaris dels diferents conceptes inclosos en l’escandall de preus del servei.
Aquest informe estableix en 1.620,83 € (IVA inclòs) el cost mensual del servei de manteniment de les instal·lacions d’enllumenat públic de titularitat municipal .
Fonaments de dret:
- L’article 12 del Plec de Clàusules Administratives Particulars estableix que l’adjudicatari podrà, a partir del segon any de contracte, sol·licitar la revisió de preus d’acord amb el coeficient definit per la variació de l’Índex de Preus al Consum (IPC) general per Espanya de l’institut Nacional d’Estadística (INE).
- L’article 13.1 del Plec de Condicions Facultatives per a la contractació del servei estableix que, en funció de l’inventari actualitzat anualment pel contractista, es procedirà a l’actualització del preu del servei multiplicant els preus unitaris ofertats pel nombre real de punts de llum.
- L’article 13.2 del mateix Plec de Condicions Facultatives estableix que la revisió de preus per aquelles unitats de l’escandall de preus del servei no referenciades al seu PVP s’efectuarà d’acord amb el Plec de Clàusules Administratives Particulars.
- Segons l’Institut Nacional d’Estadística, l’IPC a nivell de l’Estat Espanyol per l’any 2005 va ser del 3,5% per l’any 2006 del 3,9% i per l’any 2007 del 2,5%.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD:
Primer.- Aprovar i establir en 1.620,83 € (IVA inclòs) el cost mensual del servei de manteniment de les instal·lacions d’enllumenat públic de titularitat municipal.
Incrementar en un 2,5% els actuals preus unitaris dels diferents conceptes inclosos en l’escandall de preus del servei.
Segon.- Imputar la despesa amb càrrec a la partida 2007 04 432 22700 del vigent pressupost vigent, segons informe del secretari interventor.
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l’interessat i a intervenció.

http://www.webgipal.net/sils/download/JGL_160707.pdf acta de la sessió de Junta de Govern Local de 16 de juliol de 2007


19.- 285/07:. Contractació Obres Complementàries Urbanització d'una plaça i dos passatges a la zona de Can Cabirol.

Fets:
-El projecte inicial aprovat i adjudicat no preveia cap partida econòmica per conectar les instal.lacions (si previstes) a la xarxa de baixa tensió de la companyia Fecsa-Endesa, per tant, l’enginyer municipal amb informe de data 22 d’octubre de 2007 acorda favorablement les obres complementàries a realitzar per la correcta execució i posta en serveis de la nova instal.lació
d’enllumenat públic i reg corresponent a la urbanització d’una plaça i dos passatges a la zona de
Can Cabirol.
-Informe del Departament de Comptabilitat de data 29-octubre-2007, conforme hi ha suficient
consignació per realitzar dites obres complementàries.
Fonaments de dret:
-Article 213 i següents del Text Refós de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals del Reial Decret
Legislatiu 2/2004, de 5 de març.
-Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques – TRLCAP – (En especial els articles 56,121 i 201 i l’apartat 3 de la disposició final primera).
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Contractar a les empreses AGLOMERATS GIRONA, S.A. i FECSA-ENDESA, per l’execució de les obres d’extensió de la xarxa de Baixa Tensió i per l’avantprojecte, legalització
i supervisió del projecte i obra per uns imports de 7.134’-€ i 508,18€ IVA inclòs respectivament.
Segon.- Carregar la despesa a la partida 07 04 511 60003 del pressupost vigent.
Tercer.- Trametre aquest acord als interessats i a intervenció.


http://www.webgipal.net/sils/download/JGL_051107.pdf 5 de novembre de 2007


12.- Aprovació Memòria dels Treballs de millores en un passatge de Can Cabirol Proposta de la regidoria de governació, via pública, obres i serveis i medi ambient.
Identificació de l’expedient : Aprovació Memòria treballs Millores en un passatge de Can Cabirol.
Procediment Genèric: 2008/57
F e t s :
Resultant necessari l’execució de les obres Millores en un passatge de Can Cabirol, els Serveis Tècnics municipals ha redactat la memòria corresponent amb un pressupost total de //8.352,26// €.
F o n ament s d e d r e t :
- Articles 22 n) de la Llei 7/85 de 2 d'abril, de Bases del Règim Local.
- Articles 53.3, 235 i 274 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei
Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Articles 37 i següents del Decret 179/95 de 13 de juny, pel qual s’aprova el Reglament
d’obres, activitats i serveis dels Ens Locals.
- Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el Text refós de la Llei de Contractes
de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Decret de l'Alcaldia del 25 de juny de 2003, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Aprovar inicialment la memòria Millores en un passatge de Can Cabirol Millores en un passatge de Can Cabirol d’aquesta població, redactat per Serveis Tècnics municipals, amb un pressupost total de //8.352,26// euros.
L’execució d’aquestes obres es realitzarà directament per aquesta Administració amb càrrec als
pressupostos municipals.

http://www.webgipal.net/sils/download/080122Cg.pdf 22 de gener de 2008


Més informació: Prop d'un terç de silenques i silencs viuen en urbanitzacions no recepcionades per l'ajuntament
.