divendres, 18 d’abril del 2008

En Nogué aposta per dividir l'oposició i ha convocat per separat els grups polítics per la proposta que li van tombar al Ple passat


L'Alcalde de Sils, en Martí Nogué, no ha volgut una trobada de consens entre tots els grups per preparar la reunió d'avui per tal de poder aconseguir una postura unànime per una nova proposta al punt que no va poder tirar endavant al passat ple del 10 d'abril.

.

Avui hi ha una trobada de la comissió corresponent amb tots el grups municipals on l'alcalde buscarà insistir en la divisió i destacar les possibles diferències entre les posicions que l'han manifestat CiU, ICV i AMS a les converses mantigudes i fomentar la discrepància entre els grups per poder pactar amb un d'aquests grups i aprovar la proposta que tots li van rebutjar, variant el mínim possible les seves intencions.

.

Fins ara tampoc els grups a l'oposició no s'han trobat per consensuar una postura majotària com ja van aconseguir amb l'acord dels Quaderns de Sils on van fer valdre el seu criteri al d'IdS. Amb tot, els grups d'AMS, CiU i ICV han manifestat que haurien volgut una reunió prèvia de tots ells junts amb IdS.

.

Més informació: Ple ràpid, ocasió desaprofitada, però es noten les ganes de canvi. , El que està cobrant en Nogué de l'ajuntament cada mes., Què ens costa la parelleta ? , La teoria matemàtica del Premi Nobel John Nash, avala la moció de censura de CiU, ICV i AMS com la millor opció de govern a Sils

.