dissabte, 19 d’abril del 2008

El que ha cobrat cada grup municipal silenc del juliol al desembre de 2007


Els i Les regidors i regidores del Ple de l'ajuntament han cobrat, per grup municipal:
.
IDS: 38.982,99 € , amb un promig per Regidor, en té 4, de 1.624,29 € cada mes.
.
CiU: 8.400,00 €, amb un promig per regidor/a, en té 3, de 466,67 € cada mes.
.
AMS: 7.200,00 €, amb un promig per regidor/a, en té 2, de 600,00 € cada mes.
.
ICV: 6.500,00 €, amb un promig per regidor/a, en té 2, de 541,67 €, també cada mes
.
Del total de 61.082,99 € de l'agregat de grups un 63,82 % el cobren els 4 regidors d'IdS i el 36,18 % restant els altres grups municipals: CiU, AMS i ICV, que junts sumen 7 regidories.
.
Tot i les hores que afirmen dedica l'alcalde (si les fessin públiques podria calcular el cost d'hora de batlle silenc), que és el regidor més ben pagat, aquesta recerca s'ha vist limitada al desembre del 2007, perquè no estan penjades a internet les actes definitives i aprovades de sessió de Junta de Govern Local que m'haurien permés ampliar el període.
.
Tampoc té temps, el senyor batlle, de canviar el llenguatge sexista de la seva salutació a la plana web municipal.
.
Teniu tota la informació al bloc sobre aquests temes a la secció de Sous municipals
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No publiquen més actes perquè el poble està indignat amb el que està cobrant el senyor Nogué.

Anònim ha dit...

Es extrany de totes maneres que per els de IDS s'escriu fins i tot amb decimals i als altres son nombres enters tots. Serà veritat tot els que s'escriu o es vol donar una imatge defectuosa de la realitat?
Sembla extrany tambe que ICV cobri mes que AMS i que CIU .
No us sembla extreny tot aixó

LNC ha dit...

Tots els sous estan posats amb decimals, el que passa que quan el decimal és valor 0 no és pot obviar, exemple:

CiU: 8.400,00 €, amb un promig per regidor/a, en té 3, de 466,67 € cada mes.

AMS: 7.200,00 €, amb un promig per regidor/a, en té 2, de 600,00 € cada mes.

On es pot comprovar que sí consten els decimals (si bé el seu valor és zero) en conseqüència,em ratifico en les xifres que són les que es desprenen de les actes disponibles al web municipal.

En rigor els d'IdS s'han escrit igual que la resta. No té res d'estrany. El contrari sí hagués estat una imatge defectuosa, com passa quan després de veure el gràfic es pretén fer veure que ICV cobra més que AMS I CiU, una conclusió absolutament insostenible.

Anònim ha dit...

El que no em negaras, es que hi ha mesos que ICV cobra menys que els de AMS. Vol dir aixó que ICV no assisteix a totes les reunions?, ja que al tenir tambe´nomes dos regidors , entenc que hauria de esser el mateix import,
No sera que despres de tant criticar, les pocas hores que hi dediqueu, encara no les feu totes ???

Anònim ha dit...

Què pesats que sou (i quins sous !! us heu posat) els d'IdS Que la LNC no és qui diueu i el pitjor és que ja ho sabeu. Ella diu veritats ENORMES. No com les mentides d'IdS. Diria que la Suné aquesta l'ha vist i tot i tenia converses de messenger amb ella i li passava fotos dels seus ligues...

Per cert, L, he fet servir la cagada del POUM y les Normes urbanístiques a una instància a l'Ajuntament (juas juas juas) ara constarà en document públic, ja te'l passaré.

Un dissbate d'ordinador entretingut. Gràcies, Crack!

LNC ha dit...

Hola Jordi!

A l'anònim, és evident que el teu interés no es fer cap lectura objectiva d'aquestes dades, primer els decimals, després preguntant coses que els d'IDS sabeu i jo no perquè no penjeu les actes, etc.

És possible que vulguis desviar el tema cap a ICV que és el grup que menys cobrar o CiU que són el regidors que de promig menys cobren?

Serà que el mes que cobren menys és perquè van canviar un regidor per una regidora ?

Penjeu les actes de totes les comissions,IDS, i deixeu de difamar a la resta per tapar la vergonya dels vostres sous escandalosos que ja us va avisar en xico. Ja ningú us vol al poble i us diuen a la cara.