divendres, 11 d’abril del 2008

El que està cobrant en Nogué de l'ajuntament cada mes.



La font que s'ha fet servir són les actes de sessions de Junta de Govern Local 18,19,21 i 23 de l'any 2007 i la 3 i 4 de l'any 2008.

El període és des del juliol de 2007 a l'última dada disponible, al gener de 2008.

El mes que menys ha cobrat és l'agost de 2007 amb 1.105,00 € i el que més l'octubre de 2007 amb 4.006,27

El Promig o mitjana és de 2.819,18 €, mensuals i acumula durant aquest període de 7 mesos un total de 19.734,29 €.
A més, no té dedicació exclusiva i cobra de la seva feina del cos de bombers.

Si vols comentar-li a ell directament el que et sembla pots escriure'l a: alcalde@sils.cat , també pots deixar el teu respectuós comentari al bloc.

.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Señor Nogué permitame usted da mucha pena, usted no esta preparado para ejercer, de Alcalde y el Cot a un menos de Teniente Alcalde, de Sils.

Ustedes dos tendrián que pedir la bacante del Copito de nieves en el Zoologico de Barcelona, la plaza sigue bacante ha provechen y pidan una comisión, de servicios.

seguro que lo harian mejor que en el Ayuntamiento de sils.

digale a los padres el motivo verdadero por el cual no quiere pagar los buses escolares.

Encima muchos padres le rien a usted la gracia, gracia que usted no tiene.

los buses escolares sera el verdadero, motivo para empezar con las manifestaciones.

Menos mal que la neus notuvo oportunidad de salir como alcaldesa, hubiera sido mucho peor que usted. Porque esta para lo que vale es para saltarse la bolsa de trabajo, y colocarse en el ambulatorio de vidreres.

Anònim ha dit...

valdes, vigila que en el teu grup hi tens el que dies enrera odiaves. T'ho recordare´en un temps. Que t'estan utilitzan i quan en tinguin prou de tu, et deixeran abandonat..Recorda'ho

un amic

Anònim ha dit...

Sr. Miralles, no sera que el que tens es enveja ?Perque no dius el que cobres TU i amb la dedicació que hi aportes d'una hora al mes.Crec que si l'enveja fos tinya , rescaries molta estona i t'ho diu un que no esta a l'ajuntament. Quantes hores hi dedica l'alcalde? Com a minim el seu vehicle hi esta moltes hores i tots els dies de la setmana. No el vigilo, pero com que des de casa ho veig, ho certifico