dimecres, 16 d’abril del 2008

Subhasta pública de parcel.les municipals a Les Mallorquines amb la publicitat mínima oficial.

AJUNTAMENT DE SILS

Edicte d’aprovació del plec de clàusules que han de regir la subhasta pública per a la venda de parcel·les de propietat municipal El Ple ordinari de la Corporació del dia 6 de març de 2008 va aprovar el Plec de clàusules administratives particulars que han de regir la subhasta pública per a la venda de parcel·les de propietat municipal, catalogades com béns patrimonials. S’exposa al públic per un termini de vint dies comptats des de l’endemà de la inserció d’aquest edicte al BOP, perquè s’hi puguin presentar reclamacions. Simultàniament, s’anuncia subhasta pública,
per bé que la licitació s’ajornarà el temps que resulti necessari, en el supòsit que es formulin.

Font: BOP Girona 07/04/2008 i al web municipal

Extracte del debat del ple 1/2007 de 6 de febrer de 2007.

Debat :

Martí Nogué demana quina es la previsió de tramitació i publicitat que es pensa fer d’aquest assumpte, per tal que tota la gent de Sils pugui estar assabentada de la subhasta d’aquests solars, ja que n’hi ha pocs en venda.

Francisco Anoro diu que la publicitat son 20 dies en el Butlletí Oficial de la Província, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i tauló d’anuncis i es publicarà a la web.

Martí Nogué diu que això és la publicació oficial, però s’hauria de fer d’una forma més intensiva, per botigues o casa per casa, perquè la gent pugui participar al màxim.

L’Alcalde li sembla exagerat igual que a alguns membres de l’equip de govern, ja que no ho ha vist mai, ni sap de cap Ajuntament que hagi fet això. Diu que el que està interessat, ja se n’assabenta pels mitjans habituals.

El Sr. Nogué diu que aquesta negativa a fer més publicitat és perquè ja se sap qui és el comprador.

L’Alcalde li demana que retiri ho dit o que digui a qui estan venudes.

El Sr. Nogué li respon al que tingui diners.
_____________

Fins ara ni tan sols el Bloc d'IdS-PM, on habitualment es pengen les convocatòries a Ple, ha publicat aquest anunci de subhasta.

Més informació: Quan en Nogué era oposició, deia això:
.