diumenge, 13 d’abril del 2008

IDS: Segon intent contra el bloc, per fomentar un Nou Govern Catalanista i de Progrés a Sils encapçalat pel Xico Anoro.



A l'escrit del bloc Aclariment des del bloc apareix aquest comentari coincident amb els apareguts a altres blocs de Sils, per part de gent que es declara ProIdS:

Anònim ha dit...
aquesta silenca que es fa dir de vALLCANERA, no ho es. Es de Sils i es regidora de ICV
12/4/08 22:38

Es veu que com que "l'intent Carol" no els ha sortit bé, tornen, pobrets. Properament publicaré un estudi detallat sobre el que ens consta el regidor Joan Cot, pel seu sou a l'ajuntament. Si això els posa dels nervis jo sempre recomano la secció Música (o concert camí d'Ítaca) del bloc ;-)

Més informació: Maniobra d'en Cot per dividir la Plataforma ProSils amb el vocal de la nova Junta José Luís Carol. , A IdS confonen l'abreviatura de Normes Urbanístiques (NNUU) amb l'ONU. , El perquè de tot plegat: El Sils que Projecten IDS, l'alcalde i els tècnics. , El Govern d'en Nogué podria fer pagar a les famílies 291 € per cada alumne de secundària a l'any i cobrar la primera quota de 100 € d'aquí dos mesos , El que està cobrant en Nogué de l'ajuntament cada mes., Nogué-Cot-IdS-PM: Futur Negre per Sils , No tinguis por
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde luego resultan patéticos, una actitud infantil y poco madura. Como el Gobierno que tienen.

Haber si se monta la moción de censura.

Anònim ha dit...

A tots als de Vallvanera que llegiu aquest bloc. Ull amb els que fan les noticies .Quan sapigueu la veritat, repudiareu al que ara sembla el vostre salvador LNC

Sabeu qui es LNC : els de ICV, la parelleta que us fa trevallar i la que s'emporta el sou a casa son ells.

LNC ha dit...

Vas malament, joan-calla-joan, a Vallcanera tots i totes sabem que la indemnització va pel compte del Grup. En aquest mateix moment l'Albert està a Vallcanera en un dinar al bar que li diuen la sevillana. ;-)

Continua, si us plau, es veu tant el llautó i l'interés que estàs fent un favor al Miralles i de pas a Vallcanera. Tant Malamanet us ha sentat la tunda que diuen us va fotre en Tello i en Miralles al Ple? o es perquè al Carol aquest ja ningú el fa cas?

Carol, proIdS pro Cristobal, que sapigues que estem vigilant si intentes agafar, i no és un o una, som unes quantes, adreces de parcel.les. Ja m'entens. ;-)