dilluns, 28 d’abril del 2008

Ni el bloc d'IdS ni la revista municipal no informen de l'acord del Xalet que vol promocionar en Cot en sòl no urbanitzable.

Joan Cot (IdS), Primer tinent d'alcalde de Sils que vol fer de promotor de la construcció d'un xalet unifamiliar a un sòl no urbanitzable a Vallcanera.

Ni el bloc d'IdS, ni el Quadern de Sils -que han vingut informant dels acords de Junta de Govern Local sobre recursos de Vallcanera que el Registre de la Generalitat s'ha encarregat de demostrar com a mal resolts- no informen, en canvi, de la polèmica construcció d'un Xalet unifimaliar del primer tinent d'alcalde Joan cot en un sòl qualificat de sòl no urbanitzable, i que en cap moment ha estat denegat tot i requerir publicació al BOP per informació pública i la intervenció d'altres institucions de la Genrealitat que han imposat fortes restriccions al projecte. Fonts del Bloc asseguren que diversos col.lectius formularan al.legacions al que ja està sent conegut com "pelatazo Cot" que consisteix en voler fer creure que es farà un criador de perdius que necessita per desenvolupar aquesta l'activitat d'un xalet unifamiliar de dues plantes.


.