dimarts, 29 d’abril del 2008

El secretari municipal ordena a les funcionàries de Sils no donar cap còpia de les comuniciacions entre la Generalitat i l'Ajuntament per l'Obra Cot.

Fonts del Bloc, dignes de tota confiança, han informat al bloc i posat a dispossició, còpia dels escrits on es fa constar la negativa municipal a obtenir còpia de l'expedient de tot l'assumpte Cot - on es vol construir un habitatge unifamiliar, i abans de denegar-li s'han adreçat a totes les instàncies necessàries per tal de poder aprovar-se tot i que han hagut d'intervenir fins a tres departaments públics diferents, La Comissió d'Urbanisme, el DPTOP, la Comissió d'Urbanisme de Girona, i l'Institut Geològic de Catalunya- Tot i haver requerit documentació cada una d'aquestes instituions. La Sol.licitud d'aquesta llicència, que mai ha estat denagada, i a la que sí s'ha donat tràmit de subsanació i millora, a diferència d'altres, va ser demanar pel Joan Cot i una altra dona de cognom Daranas.

Les mateixes fonts afirmen, que el tinent d'alcalde Joan Cot, ha baixat ràpidament en conèixer que es demanava aquesta informació i ha mirat amb molt mala cara el peticionari de la documentació.
.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que las funcionarias de Sils, que son excelentes tengan que aguantar los dictados de un falangista bigotudo es una verguenza. Nogué vete, pacta una recalificación de tus terrenos con el rovira y deja que el Anoro sea alcalde, al menos el pueblo irá mejor.