diumenge, 13 de gener del 2008

Noves proves a Vallcanera.



Nous elements contra els i les convocants de l'assemblea il.legal i que són els únics que tenen accés a la web vallcanera.com. A la web s'"informava" únicament:
Dia: 4 de novembre de 2007
Lloc: Sala La Laguna de Sils
Assemblea General de 2007.
La primera convocatòria és a les 9.00 hores i la segona a les 10.00 hores.
És important que participeu ja que es decideixen temes molt importants com la gestió de l'aigua, l'estat de morositat actual, entre altres temes.
Cap referència doncs a la intenció dels convocants d'aprovar una obra d'1,5 milions d'Euros i una derrama extraordinària de 25 anys de durada, ni a la dimissió del president electe. Per què?
Gràcies per enviar-ho amics i amigues!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ultima hora segun, nos han informado, el Sr. AVH, lo deja es una lastima.Haber cuantos hay a hora que sigan sus pasos.Por una Vallcanera Independiente Visca Vallcanera y Visca Sils.

Anònim ha dit...

Qué deja? La lucha? será un enfado momentaneo.

Anònim ha dit...

BUENO EL LOBO SOLITARIO SE DESPIDE DE TODOS VOSOTROS ALGUNOS LES CAIGO BIEN A OTROS MUY MAL A LOS QUE LES CAIGO MAL DECIRLES QUE LO QUE ELLOS PIENSEN DE MY ES LO QUE YO PIENSO DE ELLOS POSIBLEMNTE HE CONTRIBUIDO EN ALGO EN EL CAMBIO POLITICO DE VALLCANERA PERO SOBRETODO EN EL SILS ROMPIMOS LA MAYORIA DE CIU EN EL AYUNTAMIENTO Y LA FORMA DE HACER POLITICA SALUDOS PARA TODOS HASTA PARA LOS QUE NO LES CAIGO BIEN

Anònim ha dit...

Bueno, Lobo, ánimo en los últimos días me has caído muy bien. Pelillos a la mar con lo pasado. Y un abrazo!

Y a seguir con la lucha, qué coño!

Anònim ha dit...

No te dejes comer la moral, eres un crack. vallcanera necesita más lobos solitarios como tú.