dijous, 14 de febrer del 2008

Vaga del 14-F: 63 % a primària i 38 % a secundària (52,7% en total del públic) i un 41 % del conjunt de públics i concertats (0%).

Gràfic Font: Diari de Girona

El Departament de Treball dicta serveis mínims davant la convocatòria de vaga als centres d'ensenyament no universitari de Catalunya

Els sindicats USTEC-STES, CCOO, ASPEPC-SPS, UGT i CGT han convocat vaga pel proper dijous 14 de febrer

El Departament de Treball ha dictat l'ordre de serveis mínims per tal de garantir el servei essencial que presten els centres d'ensenyament no universitari públics i privats de Catalunya, davant de la convocatòria de vaga de 24 hores feta pels sindicats USTEC-STES, CCOO, ASPEPC-SPS, UGT i CGT pel proper dijous 14 de febrer.

Els serveis mínims estableixen que:

De manera general, a tots els centres hi haurà d’haver una persona de l’equip directiu, que pot ser el director o directora, el o la coordinadora pedagògica, el o la cap d’estudis o el secretari o secretària.

També hi haurà d’haver, en els centres privats no concertats -on el personal no docent també està convocat a la vaga-, un/a auxiliar administratiu/va o subaltern/a.

A més dels serveis mínims esmentats:

A tots els centres d’ensenyament infantil i primari (alumnes de 3 a 12 anys) hi haurà d’haver 1 docent per cada 4 classes.

A totes les llars d’infants haurà de treballar un 25% de la plantilla.

Dimarts, 12 de febrer de 2008

Font: Web de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: Comunicat del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: Comunicat del Departament d'Educació 09:30 hores
.



.