dissabte, 16 de febrer del 2008

Els recursos de l'1,5 M d'Euros afectaran al resultat econòmic-patrimonial de l'Ajuntament des del 2008 i durant al menys 3 anys més.

Font: Pla de Comptes Local simplificat (pdf) de les instruccions de Contabilitat pública local del Ministeri d'Economia i Hisenda espanyol.

Sospiten que l'Ajuntament desestimarà les llicències per, entre altres, no reconèixer les actuacions negligents del "tècnics" públics, davant l'actuació penal instada per l'empresa privada sol.licitant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira, Jordi Cespedes, els catalans tenim una dita: No es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat...algo semblan al compte de La Lechera...i si algu desitja tant de mal a Sils no es mereix viura-hi.

LNC ha dit...

Home, jo que el conec, no crec que en Jordi necessiti de dites catalanes, prou bé les coneix, tot i que segur les agraeix. Si no us agraden les lleis mireu de canviar-les, però els principis comptables estan per complir-se. O potser ja doneu per fet que guanyarà?

A mi em sembla que són els que l'ataquen els que desitgen i han fet mal a Sils en benefici propi. Jo admiro la seva valentia i té tot el meu suport.

Un altre dita de casa nostra que diu: Tal faràs, tal trobaràs. :-))

Petons i auditories ;-)

Anònim ha dit...

que nerviosetes están algunos... ellos sabrán. A mí no me preocupa que el Ayuntamineto de Sils pierda en juicio (ya perdió una millonada en Can Cabirol, que pagamos todos los de Sils) Lo que nos preocupa es que se sigan tapando mierdas y digan que no saben lo que es el derecho de repeticón para que no paguen los responsables.

Jaime.

Anònim ha dit...

Els que es creuen L'estasblishment dels Sils Tota la Vida, poc barrejats genèticament, donant lliçons d'eficiència i prudència, doncs au, a ser prudents i a aprovisionar. Qui no adoba la gotera, ha d'adobar la casa entera.