dimarts, 12 de febrer del 2008

IDS s'entesta i afirma que un CRAE no és un habitatge d'ús comú.

Per justificar-se pengen al seu bloc una normativa que res té a veure amb els usos urbanístics del sòl en el seu caràcter residencial.

A més, contràriament al que pretenen el mateix text, sosté:


—3 Serveis residencials d’estada limitada
Definició: serveis d’acolliment residencial que supleixen temporalment la llar familiar en casos puntuals d’atenció social urgent.
El servei d’acolliment residencial d’urgència pot prestar-se en un establiment social o en qualsevol altre recurs que aconsegueixi la mateixa finalitat.
Objectius: cobriment temporal de les necessitats bàsiques d’allotjament i les altres necessitats que han motivat la situació d’urgència.
Funcions:
Allotjament.
Acolliment i convivència.
Suport personal i social.
Destinataris: persones i/o famílies que, tot i valent-se per elles mateixes per a les activitats de la vida diària, presenten la necessitat de caràcter conjuntural d’atenció social urgent de ser allotjades.
Personal: en el cas de prestació del servei mitjançant un establiment cal disposar d’un professional responsable de la direcció i el funcionament amb capacitació professional i formació en l’àmbit social, i d’un professional per torn, amb el perfil adequat. El suport social serà prestat pels serveis bàsics d’atenció social primària.
Condicions materials: en el cas de prestació del servei mitjançant un establiment les condicions materials mínimes seran les mateixes establertes per la normativa vigent per als serveis de centres residencials.




Després diuen que crispa la gent que reclama drets que l'ajuntament inadequadament nega.