dijous, 7 de febrer del 2008

Independents de Sils (IDS-PSC) es mantenen oberts al pacte d'entesa si inclou alhora AMS i ICV

El grup al Govern manté l’aposta del govern d’entesa i reclama enteniment entre les forces d'ICV i AMS, sense que una exclogui l'altra.

"O amb totes dues formacions polítiques, que és la nostra voluntat, o amb cap d'elles" manifesten. Recorden que des de les passades eleccions "La nostra posició no ha variat, si es posen d'acord les portes estan obertes".

També reclamen una actitud lleal i constructiva i treballar junts per un Sils millor "sense crispació i fent bona feina per tirar endavant els reptes de futurs que el poble té plantejats"

Lamenten, però, la manca d’enteniment en aquesta qüestió entre ICV i AMS, però asseguren que mentre aquest moment no arribi "seguiren governant i complint el nostre programa"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto es el cuento, de nunca a cabar, que se dejen de tonterias, si hubierán querido desde el principio, hubieran pacto lo que pasa es que no han querido, pactar con nadie, si no dán para más que renuncién y se ballan a la oposición y que no pongán como escusas a ICV y ERC-AM y que no mientán más.

LNC ha dit...

No crec que ho diguin per quedar bé, de totes formes si AMS i ICV manifesten que ara sí es posen d'acord i volen pactar amb IDS, es veurà.

D'altra banda, a mi m'ha sorprés com s'han sortit de la crisi de Vallcanera i la filtració no ha vinguts d'ells. Vaja que els veig segurs i estan convençuts que ara més clarament, és cosa d'ICV i AMS, i a més ho expliquen a la naturalitat de no haver canviat de parer.