dijous, 28 de febrer del 2008

El local de la Seu de Vallcanera va ser cedit en document de la Junta a una associació que desenvolupava activitats gratuïtament per nens i nenes.



Una entitat sense ànim de lucre va rebre un document de la Junta, certificat per la secretària, per tal de desenvolupar activitats com ara posar una sala d’ordinadors i ensenyament per desenvolupar-se en noves tecnologies als i les joves i de la urbanització. A més l'activitat de Batauka està previst realitzar-la, també, gratuïtament i amb la contractació d'una mutua d'assegurances així com un esplai al juliol, sense cap mena de cost pels usuaris i usuàries.

En presentar un recurs acordar pels membres de l'associació, la Virgínia Torres, va expulsar l’activitat.
.
PD: Gràcies per l'enviament !
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aqui es veu que a la virginia i aquesta només l'interessa el càrrec i la cadira... els serveis de la urbanització només si ha de cobrar.

Anònim ha dit...

Primero vendían aljibes diciendo que no había agua en Vallcanera y era mentira, ahora quiere vender obras que debería pagar el ayuntameinto,, y vuelven a mentir. Claro, las empresas de la Virginia estan cerrando y lo quiere sacar dinero desde una presidencia donde NADIE la quiere.