dimecres, 13 de febrer del 2008

Barroso: "Governants d'esquerres units contra les vagues"


Es diuen d'esquerres i a molts els agrada recordar que van córrer davant dels grisos, que van lluitar fins a aconseguir que una malaltia matés Franco. Després va venir una transició modèlica i ara governen ells. Amb ells ha arribat la justícia social i ja no està justificada cap protesta. Així es miren els nostres governants d'esquerres les vagues que alguns col·lectius de treballadors passats de moda encara gosen fer.
.
Enfrontats a aquestes mobilitzacions, els governants busquen una sortida: fan veure que es posen de part del ciutadà, tracten els treballadors en vaga com si fossin segrestadors de nens i els fan saber que no es doblegaran davant les seves "amenaces" (sic). Marina Geli i Ernest Maragall han llançat avui aquest advertiment a metges i mestres, que no protesten pel sou -tot i que seria legítim- sinó per la massificació dels ambulatoris i per la llei d'ensenyament en preparació.
.
I al final són els polítics els que passen a l'amenaça. En el seu discurs desesperat, Maragall ha acabat per parlar clar i ha recordat als mestres que no els necessita per aprovar cap llei perquè les lleis s'aproven al Parlament, on ja se sap que tot depèn de les negociacions entre partits i que no hi ha vagues que valguin.
.
Font: Avui (13/02/2008)
.