dimecres, 6 de febrer del 2008

Exclusiva: Vallcanera guanya els serveis tècnics municipals i l'assemblea "Torres" serà anul.lada

Ja us ho puc avançar. Quan em passin l'acord us el penjaré.



P.D: Visca en Jordi !!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE VIVAN LOS CUATRO MOSQUETEROS DE VALLCANERA PARK.

A.S.G.F

Anònim ha dit...

I Visca la silenca, l'autèntica crack. Tot i feminista ;-)

Petons al pare, la mare, el germans de tots nosaltres. Recorda sempre que estem de viatge cap a Ítaca, que no t'enlluernin els aduladors: El teu món sempre serà sempre millor que el nostre.

Jordi.

Anònim ha dit...

Silenca gracias por tu apoyó ha nuestra causa esto es el empezar de un nuevo diá. A.V.H

MUCHAS GRACIAS PETONS Y UN ABRAZO DE TODOS LOS PARCELISTAS.

Anònim ha dit...

Agustín Valdés (19:06:59) :

GRACIAS A TODOS LOS QUE NOS HAN APOYADO GRACIAS I.C.V GRACIAS SILENCA Y GRACIAS A TODOS LOS VECINOS DE VALLCANERA PARK. EMPIEZA UN NUEVO DIA PARA TODOS NOSOTROS PERO LA LUCHA CONTINUA Y SOBRE TODO GRACIAS A LOS CUATRO MOSQUETEROS DE VALLCANERA PARK, VIVA, VIVA Y VIVA……………….. S.F.V.G…………………..

Anònim ha dit...

No en tendemos que los IDS-PSC-PSOE, tuvierán el recurso en el cual no les daban la razón a los parcelistas de Vallcanera Park en su pagina wep durante semanas y que no pongán, el que les dán la razón, porque no lo ponen. Teneis que ser un poco más umildes, porque algunos de vosotros estais en el Ayuntamiento,gracis a los votos sacados en Vallcanera.

LNC ha dit...

Visca Sils i Visca Vallcanera. Juntes i Junts podem !!!!

Visca Catalunya !

Anònim ha dit...

La idea del Cot es atrasar la notificación hasta poco antes de la campaña de las elecciones.

Anònim ha dit...

Amigas de la funes -malas lenguas- dicen que lo que queda de junta ha pedido algo de tiempo para devolver dinero que alguien ha tomado "prestado" de la sede.

Anònim ha dit...

RESÚM DE L’IDEARI DE LA PLATAFORMA PRO SILS.
“Plataforma de propietaris de Vallcanera Park”

PVPaS. Plataforma de propietaris de Vallcanera Park que vol la recepció de la urbanització per part de l’Ajuntament de Sils.
EUCM. Entitat Urbanística de conservació i manteniment de Vallcanera.

La plataforma Vallcanera en Sils neix amb la intenció única i exclusiva de traslladar la gestió, conservació i manteniment de la Urbanització Vallcanera Park a l’Ajuntament de Sils.

OBJECTIUS:
Encetar la tramitació per tal de que sigui l’Ajuntament el que es faci gestor de Vallcanera Park, com fa amb qualsevol altre contribuent de Sils, i sigui l’Ajuntament el que, en l’exercici de les seves atribucions i prerrogatives, gestioni l’enllumenat públic, la distribució d’aigua, els vials, el clavegueram, la neteja, els jardins, les escombraries, i tot el que fa referència a la infrastructura de la nostra Urbanització, a l’igual que gestiona actualment els permisos, llicencies, taxes, etc.

PROCEDIMENT:
1. Guanyar les eleccions de la propera primavera-2008 a l’ECUM mitjançant junta directiva oberta a totes les tendències i simpaties a les que el present ideari li sigui satisfactori, ES A DIR NO GESTIONAR L’URBANITZACIÓ.

La composició de la llista no s’efectuarà fins l’inici del període de presentació de candidatures, però tothom que ho desitgi, estarà, tanmateix cal determinar que tots els membres compleixen els següents requisits:

- No haver exercit mai càrrec en Juntes Directives anteriors.
- No haver col•laborat o exercí cap activitat amb darreres Juntes Directives.
- Conèixer perfectament els continguts i articles dels Estatuts de la EUCM.
- Subscriure davant notari l’ideari de la plataforma.
- Adquirir el compromís d’atendre amb responsabilitat les obligacions del càrrec.

2. Convocar assemblea general extraordinària, en el més breu possible de temps, amb 2 únics punts a debatre
2.1 Escrit a l’Ajuntament sol•licitant que es faci responsable de la gestió, conservació i manteniment, en règim local i no en aplicació de la llei de divisió horitzontal, es a dir la recepció de l’Urbanitzaciò.
2.2 Autoritzar el desclòs de lo liquidable i lo trames, en relació al patrimoni comú.
2.3 Encetar la tramitació per tal de dissoldre i liquidar l’ECUM.

PROGRAMA DE LA NOVA JUNTA:
No existeix un programa concret d’actuacions perquè aquest tindrà que desenvolupar-se des de l’Ajuntament amb la concurrència pròpia dels veïns.