dijous, 7 de febrer del 2008

IdS-PSC referma la seva voluntat d'absorbir totalment la gestió de les urbanitazions silenques


Des d'IdS-PM de Sils ens fan saber que mantenen el compromís electoral i voluntat política de la recepció de les urbanitzacions de Sils:

- PROPOSEM canviar el pas peatonal elevat sobre les vies del tren que es preveu en el POUM, per un de soterrat que serveixi també per a turismes i faciliti la utilització de l’ aparcament dels terrenys de l’estació.
- PROMOUREM la modificació de l’accés a la Urbanització Les Mallorquines amb la construcció d’una rotonda.
- REMODELAREM la plaça del Rellotge de la Urbanització Les Mallorquines.
- RESTAURAREM el moll de càrrega de l’estació com a equipament públic tot garantint que la resta de sòl d’aquest indret com aparcament públic i gratuït per pal·liar la manca de previsió de l’actual equip de govern.

- ABSORBIREM la gestió de les urbanitzacions.

- CONTINDREM la pressió fiscal municipal (impostos i taxes) amb un control més exhaustiu de la despesa corrent i amb un compromís actiu per la recerca de subvencions per a totes les accions municipals (esportives, lleure, culturals...)


Font: Bloc IDS-PM Programa electoral Extracte (10/07/2007)

Ara ja sabem que els únics que s'entesten en aquest assumpte és/són el/s tècnics municipals: Per variar, estan representant un obstacle a la voluntat democràtica de Sils, amb interpretacions errònies de les seves funcions. Des del bloc estarem a sobre d'aquest tema i veure'm que no hi ha cap obstacle ni legal ni tècnic per a la recepció definitiva.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es veu molt bona voluntad per caldrà veure si finalment ho poden portar a terme!
mentrestant, sembla ser que no tenim cap suport ni economic ni ajudes d'adequació per les nostres zones públiques, ni Vallcanera ni King park, pero en canvi Les Comes SI!! quina és l'explicació a aquest fet????

Caldria més voluntad per part del Sr. Cot d'assumir i fer portar a terme les peticions de condicionament de les zones verdes!! recorda, que els que vivim també som silencs!