divendres, 2 de maig del 2008

Més Noguetades sectàries (perdó per la redundància)

Albert Mirallles, regidor d'ICV, que fa por política a l'alcalde Nogué.

D’acord amb informacions de pares i mares assistents a l’acte, dilluns passat a les 8 del matí hi va haver una reunió a l’Ajuntament on hi haurien assistit la nova directora interina de la guarderia la Quitxalla, la directora Dolors -de baixa-, l’alcalde, el regidor d’educació i els pares i mares dels nens. A priori, no estaria clar el motiu de la convocatòria. Les educadores no hi van ser convidades.
D’acord amb les fonts anteriorment esmentades, durant la reunió s’haurien fet greus acusacions contra les educadores del centre, davant la sorpresa d’alguns pares i mares i més considerant la indefensió de les educadores, que no hi van ser convidades. El fet de no convocar-les, ¿va ser responsabilitat de l’alcaldia?. Qui va fer aquestes greus acusacions? El regidor Miralles hauria intentat entrar a la sala i l’alcalde Nogué li hauria denegat l’assistència.
.
3 de maig: La vergonya continua: Comentari anònim a Sils, Com més Serem...
*** (00:40:22) :

Per possibles represàlies no diré qui sóc.Vaig estar a la reunió i em sento avergonyida de tot plegat. Com es pot acusar a algú que no és present? Això és educació? Em sento malament perquè en aquell moment no vaig ser capaç de defensar a aquelles persones que es fan càrreg dels més petits del nostre poble. I de què us queixeu tant? Són elles qui ajuden a educar als nostres fills.
“Allò” més que una reunió, semblava un mercat. Quin va ser el motiu de la convocatòria a esquenes de les educadores?
No és més lògic fer una reunió amb totes les parts implicades???? Penso que en “allò” sobrava gent, però faltaven les més importants, potser són elles les qui ens podrien aclarir els nostres dubtes.Repeteixo que em sento avergonyida de tot plegat.
.

Font: Sils, com més serem.... Comenteu allà.
.
.